Результати 1-4 з 4

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108

Проблема світла ford fiesta 2004 року 1.4 TDCi

Здрастуйте, у мене в майстерні ford fiesta 1.4 TDCi 2004 року з дивною проблемою на освітлення (у крк, габаритні вогні, стоп-сигнал, підсвічування номерного знака і т. д...)
    проблема виникає, таким чином, всі як з машини на мотоцикл, маючи тільки пульт увімкнено, увімкніть його за допомогою перемикача світла в положення і anabaglianti, посади передні, задні і підсвічування номерного знака залишаються повністю вимкнений, але включається не тільки натисканням на педаль гальма (всі, крім світла номерного знаку), разом зі стоп. Я заявляю, що на машині були змінені, стоп-сигнали, збірки від інших, з підключенням всіх проводів і зварних швів (цю зміну було внесено близько 3 років тому, у той час як проблема присутня близько 1 року). Не можу зрозуміти, від чого виходить проблема.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав BlackFog Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, у мене в майстерні ford fiesta 1.4 TDCi 2004 року з дивною проблемою на освітлення (у крк, габаритні вогні, стоп-сигнал, підсвічування номерного знака і т. д...)
    проблема виникає, таким чином, всі як з машини на мотоцикл, маючи тільки пульт увімкнено, увімкніть його за допомогою перемикача світла в положення і anabaglianti, посади передні, задні і підсвічування номерного знака залишаються повністю вимкнений, але включається не тільки натисканням на педаль гальма (всі, крім світла номерного знаку), разом зі стоп. Я заявляю, що на машині були змінені, стоп-сигнали, збірки від інших, з підключенням всіх проводів і зварних швів (цю зміну було внесено близько 3 років тому, у той час як проблема присутня близько 1 року). Не можу зрозуміти, від чого виходить проблема.
    ви пробували вимкнути фари? перевір всі маси
    Алекс

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січ 2016
    Повідомлення
    108
    ви і я в порядку..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Кві 2016
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    259
    Citazione Спочатку Написав BlackFog Visualizza Messaggio
    ви і я в порядку..
    перевірив блок запобіжників? що ми не згоріли і, що є як позитивні, кожен запобіжник, пов'язані зі світлом?
    Алекс

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •