Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 20

Перегляду "Гібрид"

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130

Те, що нас об'єднує! як захистити себе від клієнтів!

Привіт, друзі.
    існують закони для нас корабель, що ми і рекомендацій на свої роботи ?

якщо ми виключаємо один fap-системи рециркуляції ог закритий,-перепризначення , ми робимо щось не законним, мабуть! (inquiniamo навколишнього середовища, і ми змінимо даних, програмування ecu)

Для конкуренції можна використовувати? пробити озон?забруднення навколишнього середовища?

і якщо клієнт або майстерні заздрісні хотів зробити, проблеми, засуджуючи те, що ми робимо!

як ми можемо tutelarci від цих рогне?

клієнти хороші й дорогі , але, якщо ми хочемо, погано нам, чорт!..

спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    законодавство існує, коли я був в діяльності? особливо x piaggio мопеди були доставлені з відомих "вузьких місць", але клієнт запитує, завжди рада завжди собі зробити відмова, cos? принаймні відповідальність? ricadeva на клієнта, за винятком х mini car, що зміни можуть понести за кримінальні злочини, farsi зробити відмова від клієнта ? завжди краще, вказавши, що автомобіль ? призначався для підготовки до змагань.

Banned
    Дата Реєстрації
    Aug 2012
    Повідомлення
    130
    але, якщо ? все це покликане агонії, пу? забруднення навколишнього середовища?'

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Citazione Спочатку Написав також Visualizza Messaggio
    але, якщо ? все це покликане агонії, пу? забруднення навколишнього середовища?'
    Привіт, також, не дивувати: вони звичайні controsensi по-італійськи! На відміну від зарубіжних, де стверджують, що затвердження змін, внесених в автомобілі за допомогою тестування і перевірки, в Італії цього немає ? можливо, і тоді ми вдаємося до хитрощів...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    В італії, двигуни служать тільки для створення крісла для друзів політиків, а потім побачив, що ніхто не має компетенції в питаннях уникнути сертифікація будь-яку зміну, якщо не конструктор.

В інших країнах, на кшталт німеччини, що, як зазвичай ? завжди дуже далі, для кожної зміни просто піти в якийсь спеціальний уповноважений, який вносить зміни де-разі та бере на себе відповідальність? роботи, і за допомогою цієї документації гомологічних все. Тому навіть простий перепризначений порт для оновлення карти поводження з усім тим, що слід.

В італії ви навіть не буде дозволено, за законом, встановити шини з кодом швидкості? більш того, що вказано на папері циркуляції....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    Больцано
    Повідомлення
    188
    привіт, перш ніж стати ближче до світу тюнінгу був від укладачів і я помітив, що він, я думаю, щоб захистити себе робив квитанції, де показували, як втручання "оптимізація електроніка", хоча я не думаю, що трюк, як, може захистити дуже.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    251
    Єдиний спосіб, щоб захистити себе ? вкажіть у квитанції або рахунку, який modfiche зроблені призначені тільки для скачок і не для використання на дорозі, і що клієнт, якщо бере на себе повністю відповідальність? в разі неправильного використання.

Banned
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Повідомлення
    3
    Citazione Спочатку Написав chicco Visualizza Messaggio
    Єдиний спосіб, щоб захистити себе ? вкажіть у квитанції або рахунку, який modfiche зроблені призначені тільки для скачок і не для використання на дорозі, і що клієнт, якщо бере на себе повністю відповідальність? в разі неправильного використання.
    але в будь-якому випадку завжди повинна бути cos?...цікаво, коли це відбувається в майстернях, як парано

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    1,280
    Також, і особливо перетворення не працюють на вулиці (навіть якщо зміни будуть зроблені в основному на автомобілях нормальних), призначені виключно для автомобілів, які ходять по трасі. Важливо ? як ви говорите з клієнтом.

Administrator L'avatar di admin
    Дата Реєстрації
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Повідомлення
    708
    Я кажу, що якщо б тут хтось компетентний в цьому питанні
    написати два коротких слова для того, щоб створити з попередньо зробити
    підписати клієнту при виконанні роботи всі автомобілі
    Чи не поділяється знання залишається самоціллю.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •