Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 з 13
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119

[DOC] технічна Документація блок управління EDC16 FIAT / ALFA / LANCIA

Місце... якщо хтось був хворий, половина моя, і я хотів зрозуміти логіку роботи програми управління ЕБУ.
    Мені зрозуміти багато речей, і я плутати про те, багато інших...
    Я сподіваюся, що зможу зрівнятися з вами !

Гарне читання ( хто зважився ).
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    дякую, дуже хороший документ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    відмінно спасибі....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Болга
    мессіна
    Повідомлення
    478
    дякую, гарний документ

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    15
    Дякую за день, шкода, не можу дивитися, але мені було б дуже цікаво подивитися ... якщо не підемо проти врегулювання може відправити для *****?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав петро Visualizza Messaggio
    Дякую за день, шкода, не можу дивитися, але мені було б дуже цікаво подивитися ... якщо не підемо проти врегулювання може відправити для *****?
    У вас є 2 повідомлення з 2016 року!!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    15
    Я знаю, але, на жаль, буде важко розмовляти і вчитися для початківців, як я бачив, обмеження, які є для нас на цьому форумі... Я обіцяю, що буду більш активним, хлопці

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Я знаю, але, на жаль, буде важко розмовляти і вчитися для початківців, як я бачив, обмеження, які є для нас на цьому форумі... Я обіцяю, що буду більш активним, хлопці
    За іронією долі, навіть мої повідомлення служать дуже.. мабуть, якщо ви не в режимі "гіперактивність" 24/25 7/7 сюди, я відірву тобі все.
    І, до речі, я згоден з вами... парадоксально... ви повинні бути здатні для того, щоб стати здатними. Це брехня, що він розповідає впродовж десятиліть тільки для того, щоб обмежити до "перехожих" завантажити з форуму.

Я повернувся, щоб писати щось сюди тільки тому, що в той час, звичайно, "sandroMarciano" я стимулювала вирішальним чином, і я повинен до нього і, відповідно, на цьому форумі багато.

Крім цього...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    15
    я в 2016 році я підписався на цей форум, щоб дізнатися та перевірити на моїй машині...потім я майже здався і зробив мою машину на "зареєстрований" зараз в двох років я провів більше 1000€ запчастин для ремонту пошкоджень, і, на щастя, сили мене від мене ... я думаю, що збиток, понесений були за карти, і я купив кесс тепер я хочу вчитися добре, щоб зробити з мене, щоб це було цікаво, це технічна документація додаю орі і мод читати
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    я в 2016 році я підписався на цей форум, щоб дізнатися та перевірити на моїй машині...потім я майже здався і зробив мою машину на "зареєстрований" зараз в двох років я провів більше 1000€ запчастин для ремонту пошкоджень, і, на щастя, сили мене від мене ... я думаю, що збиток, понесений були за карти, і я купив кесс тепер я хочу вчитися добре, щоб зробити з мене, щоб це було цікаво, це технічна документація додаю орі і мод читати
    наміри, які я поділяю повною мірою... я... справді... я ще на тій стадії...
    ваші файли не можу скачати, тому що не включений (я теж відправив повідомлення в службу підтримки, але адмін втікачі)

я допоможу тобі з радістю, щоб те, що я знаю...
    я боюся, що якщо я хочу поміняти файл, потрібно зробити в інший спосіб (sk1p3 ?)

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •