Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119

керівництво, щоб змінити покажчик тиску турбо на alfa brera/159

Я заявляю :
    Перевірено особисто на alfa brera 2006 200hp hw 145 sw 421 (останнє оновлення альфа-ромео)

Якщо хто-то служити...

На Альфа-ромео Brera / 159 має в наявності на пульт допоміжний покажчик тиску турбо. На мій погляд, стає абсолютно марно для цілей моніторингу не тільки тиску переміщуються вище на 1.5 барах (де зупиняється стрілка..)

Роблячи які-небудь докази і досліджуючи на damos (EDC16C39) я знайшов спосіб, щоб "герой" шкалу індикатора.
    Практично, в моєму випадку, я зробив збігатися 1.6 бар інструмент на 1.8 бар читання... так що те, що ви бачите на стрілка v додав систематично 0.2 під час читання.

Для того, щоб це зробити, є карта : BPSCD_rCnv_CUR (1C78AA, в моєму випадку)

Перетворює тиск (відносно) читав, в коло обов'язків, щоб відправити блок доступний для читання.

для того, щоб зробити мод просто зберегти значення шпаруватості оригінальні і змінити точки осі X, так, щоб збігтися з новими показаннями, які ви хочете.
    для точності, мій зупиниться трохи раніше, ніж 1.6, я змінив значення duty cycle, щоб останній крок таким чином, щоб вона співпадала з нижньої масштабі реального інструменту. При зміні значення максимального duty видається, існує висока single-value із змінити (BPSCD_rOutMax_C, 1C78DC), який визначає максимально допустимі.

У доданому файлі приклад моєї brera.

У додатку приклад

Сподіваюся, я зробив, що завгодно
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Білин цього не знала. Браво

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Також відмінно підходить в цьому випадку.
    Я б зробити циферблат зі шкалою 2,5 Бар і Вирівняти
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    119
    Я думав про це, а я... але так як я фанат sleeper... я завжди вважаю за краще не рухати нічого, силуети оригінал.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    ще раз спасибі

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді