Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106

Інформація для читання карти в bmw e87

Привіт, хлопці,
    які програми треба завантажити на комп'ютер, щоб читати карту в bmw 120d e87 163cv 2006? Крім того, ми хочете, щоб півник obd2 або кабель k-dcan? Спасибі велике заздалегідь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Ти просто півник...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Ти просто півник...
    Ок, але програма для завантаження на пк?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Читайте файл з програмним забезпеченням, які дають разом з інтерфейсом, що колеги до машини. Потім, щоб обробити і перевірити файли, тобі потрібен редактор типу Ecm Titanium.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Читайте файл з програмним забезпеченням, які дають разом з інтерфейсом, що колеги до машини. Потім, щоб обробити і перевірити файли, тобі потрібен редактор типу Ecm Titanium.
    Коли у мене була Альфа 159 міг читати і писати карту з програмка, що мені було дано з кабелем obd2, але зараз не знаходжу його в списку авто моє і тому я не можу, звичайно, читати карту...я тільки від е46, але не e87.
    Ви не можете підказати програму скачати ? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Якщо не нам, очевидно, не підтримує. Не просто змінити програму.
    Як я зрозумів в тебе гал 1260 і по-моєму не підтримує.

PS: коли задаєте питання, постарайтеся бути докладною в запитах і ясно дала зрозуміти, що типу проблеми у вас. Ми не можемо читати ваші думки на даний момент.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Якщо не нам, очевидно, не підтримує. Не просто змінити програму.
    Як я зрозумів в тебе гал 1260 і по-моєму не підтримує.

PS: коли задаєте питання, постарайтеся бути докладною в запитах і ясно дала зрозуміти, що типу проблеми у вас. Ми не можемо читати ваші думки на даний момент.
    Мені здається, що немає нічого мутнувато, на моє запитання від того, щоб навіть бути необхідно увійти в мої думки...питання насправді простий і повторюю, як на початку посту...
    що кабель і програмне забезпечення для установки на пк потрібні, щоб читати і, можливо, написати карту bmw 120d e87 2006 163cv?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    для того, щоб прочитати свій ебу, тобі потрібно як мінімум півник v48, пов'язані з sw або kess завжди з sw, ви повинні мати bosch edc16c35, на цих можна навіть зробити читання в BDM до школи (що рекомендується).
    p.s. якщо у вас є обладнання та досвід (мені здається) моя порада, і покластися на когось, хто знає, що робити
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2014
    Повідомлення
    106
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    для того, щоб прочитати свій ебу, тобі потрібно як мінімум півник v48, пов'язані з sw або kess завжди з sw, ви повинні мати bosch edc16c35, на цих можна навіть зробити читання в BDM до школи (що рекомендується).
    p.s. якщо у вас є обладнання та досвід (мені здається) моя порада, і покластися на когось, хто знає, що робити
    Мій інтерес тільки читати карту, щоб потім показати його спеціалісту,тому що у мене є сумніви, що це вже зіставлені бачив, що машина має dpf, але у мене ніколи не було проблем і навіть не чув, регенерації протягом трьох років. Ви хочете вказати мені на посилання, щоб купити півник підходить? Дякую

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    зі зрозумілих причин (які я розділяю) не можуть поставити поставити посилання на сайти, які vendome деякий матеріал, в будь-якому випадку, якщо робиш пошук в інтернеті, обов'язково знайдете.
    уго ---- президент A.E.P.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •