Привіт, хлопці,
які програми треба завантажити на комп'ютер, щоб читати карту в bmw 120d e87 163cv 2006? Крім того, ми хочете, щоб півник obd2 або кабель k-dcan? Спасибі велике заздалегідь
Привіт, хлопці,
які програми треба завантажити на комп'ютер, щоб читати карту в bmw 120d e87 163cv 2006? Крім того, ми хочете, щоб півник obd2 або кабель k-dcan? Спасибі велике заздалегідь
Ти просто півник...
Читайте файл з програмним забезпеченням, які дають разом з інтерфейсом, що колеги до машини. Потім, щоб обробити і перевірити файли, тобі потрібен редактор типу Ecm Titanium.
Якщо не нам, очевидно, не підтримує. Не просто змінити програму.
Як я зрозумів в тебе гал 1260 і по-моєму не підтримує.
PS: коли задаєте питання, постарайтеся бути докладною в запитах і ясно дала зрозуміти, що типу проблеми у вас. Ми не можемо читати ваші думки на даний момент.
Мені здається, що немає нічого мутнувато, на моє запитання від того, щоб навіть бути необхідно увійти в мої думки...питання насправді простий і повторюю, як на початку посту...
що кабель і програмне забезпечення для установки на пк потрібні, щоб читати і, можливо, написати карту bmw 120d e87 2006 163cv?
для того, щоб прочитати свій ебу, тобі потрібно як мінімум півник v48, пов'язані з sw або kess завжди з sw, ви повинні мати bosch edc16c35, на цих можна навіть зробити читання в BDM до школи (що рекомендується).
p.s. якщо у вас є обладнання та досвід (мені здається) моя порада, і покластися на когось, хто знає, що робити
уго ---- президент A.E.P.
Мій інтерес тільки читати карту, щоб потім показати його спеціалісту,тому що у мене є сумніви, що це вже зіставлені бачив, що машина має dpf, але у мене ніколи не було проблем і навіть не чув, регенерації протягом трьох років. Ви хочете вказати мені на посилання, щоб купити півник підходить? Дякую
зі зрозумілих причин (які я розділяю) не можуть поставити поставити посилання на сайти, які vendome деякий матеріал, в будь-якому випадку, якщо робиш пошук в інтернеті, обов'язково знайдете.
уго ---- президент A.E.P.