Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 17

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276

kess v2 друкованих плат червоний 5.017 читає, але не пише (невірний код) edc 16 c39 alfa 159

Як випливає з назви, у мене ця проблема за допомогою цього інструменту, вперше на Fiat sedici edc 16 c 39, вдруге ж проблема, код неправильно edc 16c39 альфа 159, файл, ліжко в порядку, написано після мод з півень 48 все ок, спасибі, ви знаєте, якщо ви можете вирішити проблему, спасибі

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    В мережі я знайшов це рішення, хто з вас пробував, спасибі.

У меню ksuite є пункт "setup", яка дозволяє вибирати швидкість треба покласти їх "мінімальна" якщо ви також не повинні піти в налаштування перейдіть в пункт pull-up і запчастини вибравши більш низьке значення, поки йде

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ви можете спробувати знизити швидкість, на деяких ecu працює, на це ніколи не було ніяких проблем, можливо, ваш може мати проблеми з гв, з компонентів фальшивка замінити.
    не забудьте оновити всі бібліотеки visual c+ в пк.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ви можете спробувати знизити швидкість, на деяких ecu працює, на це ніколи не було ніяких проблем, можливо, ваш може мати проблеми з гв, з компонентів фальшивка замінити.
    не забудьте оновити всі бібліотеки visual c+ в пк.
    Як бібліотеки, я все,як інструмент, мені здається, досить добре, єдине сумнів, що колега надав мені інше програмне забезпечення для установки, а не той набір інструменту в будь-якому випадку спасибі для вашого хорошу роботу

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Повідомлення
    7
    пробач, катання на лижах..., що wersione sw ви?....мені здається, що з допомогою цієї прошивки ви не можете дозволити собі остання версія.
    завтра, якщо у мене є час, я дивлюся на мій, що версія має...це трохи застарілою, але досі не зазнали ще жодної поразки.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    іноді буває, коли автомобіль не має в ecu файл орі і кесс не вдалося перевірити, cks, перш ніж писати йде в блок.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Як sw не знаю, що тобі сказати, я всі протоколи включені, як FW 5.017, спасибі

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав scinti Visualizza Messaggio
    Як sw не знаю, що тобі сказати, я всі протоколи включені, як FW 5.017, спасибі
    я знайшов замовлення sw 2.23

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    sw 2.23 нормально, на межі працює навіть з 2.47, спробуйте з іншого edc16c39 fiat, якщо вам ту ж помилку, але я повторюю, це не має проблеми якщо і все в порядку з гв.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    У 2 випадках у мене була проблема, фіат 16 і альфа 159, єдине сумнів у мене, що не я встановив програмне забезпечення на інструмент, надійний колега мені надав ще один більш простий в установці навіть без установки , я тільки оновлені бібліотеки скопіював в диск з, програми, драйвера встановлені і все працює, я піду ваших порад, як ще edc 16 c 39 розумію, в даний час-це інструмент, в кінці кар'єри спасибі всім і гарної роботи

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •