Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935

Клонування edc15c6 мерседес

Мені потрібно клонувати блок управління edc15c6 mercedes і маючи на борту 5p08c3, не програмований, я купив 95080, що, на жаль, не вмію писати ні в якому разі. Я намагався як з G4Q, що з minipcie, 4 адаптери, а всі докази у світі, у мене завжди помилка в записі. Хто-небудь є ідеї що я роблю не так??

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    дуже ймовірно, або не робить хороший контакт ноги eeprom, або в гори, навпаки, на адаптер, коли ви вибрали потрібну пам'ять ці програмують добре, але чому для того, щоб клонувати не кроках пам'яттю безпосередньо від ecu до іншої?
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Зрештою, після мільйони спроб, була запрограмована і не знаю, як. Я змінив 10 адаптерів і трьох програмістів. Я не switchata, так як автомобіль назад один недолік, дивно, і я хотів би тримати їх обох, щоб зрозуміти причину.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ОК, КРАЩЕ ТАК, я, перш ніж планувати прибираю все в порядку з трихлоретиленом, як пам'ять, що адаптер.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    клон eprom, і замінити його з 95080, а не працював. Дані правильні, але завжди помилки кодування і програмування. Я знаю, що я повинен спробувати, з офіційним діагнозом

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •