Результати 1-7 з 7

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    21

шукаю файл ori альфа 164 TS '93

привіт всім,
    шукаю файл ori Альфа 164 TS 93-го, тому що мій TL866 не вдається прочитати eprom 27c512, у мене є ультрафіолетова лампа для того, щоб стерти пам'ять, однак, мені потрібен на якому працював.
    також є Galetto V54, ви, випадково, знаєте, метод працює блок управління на як підключити півник, щоб отримати файл орі?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Потрібно, принаймні, Код HW & SW, не думаю, що існує тільки один тип..
    27c512 прийняти нового, які не завжди йди до кінця стирання та програмування..
    дати ще один погляд, якщо існує альтернативний сумісний самий новий тип 28F512 29F512 W27C512
    з Півня ти нічого не можеш зробити на цій ecu..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    21
    HW 0261203847
    SW 00464663990

Ебу-це ті, які не мають spinterogini, але котушки в блок з модулем запалювання і лямбда-зонд, проводка, встановлений на другому Alfa 155 8V і на перших Alfa 145/146 просто щоб зрозуміти, який тип обладнання ми говоримо.
    На eprom я взяв насправді 3 eeprom W27C512.
    Мені потрібно в орі, на якій працював, так що я картка більше підходить для середини

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Привіт Андрій, у мене немає файлу з тим же номером sw, але у мене 2 з тим же номером hw. Спробуйте... на максимум. На жаль, я це розумію, те ж саме з 8-і нічого, без читання, все це непридатним для використання.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Я й забув, вкладення...
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    свій ecu повинен бути bosch M1.7, але якщо ваш програміст не може прочитати, ти переконаний, що можеш писати?, у будь-якому випадку, навіть з sw або на велосипеді в будь-якому випадку.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Подивіться Ugoboss, на жаль, зі мною сталося те ж, що і з 8-роз'єм від шкідника, що коли-отпаять 27c512 я не зміг прочитати і 27c512 з них я читала, принаймні, десяток з моїм програмістом.. Напевно, я погарячкувала і дуже виросли.. Так що цілком може досягти успіху писати і читати інших.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •