Результати 1-9 з 9

Обговорення: відгук карта ducato 2.8 jtd

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Terricciola
    Повідомлення
    9

відгук карта ducato 2.8 jtd

Добрий вечір всім, я відправлю файл ducato 2.8 jtd 127cv з edc 15c7 прошу думок на цю карту, і якщо у вас є поради, щоб збільшити ще продуктивність і зменшити витрату палива. я заявляю, що з цієї картки, кошти так набагато краще , не палити , споживання впали трохи, від 9.8 до 10.2 ,приймаю поради
    File Allegati Файл Вкладення

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    ти пропустив кілька карт, цінних, як, наприклад, педалі і обмежувач крутного моменту, і на мій особистий погляд, ви дали занадто багато дизельного палива.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Terricciola
    Повідомлення
    9
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    ти пропустив кілька карт, цінних, як, наприклад, педалі і обмежувач крутного моменту, і на мій особистий погляд, ви дали занадто багато дизельного палива.
    По-перше , дякую за ваш відгук, я прямо запитав, на планер оновлення драйверів і оновити ті, які відносяться пари ,але я рік відповіли, що водій вже в курсі і, що edc 15c7 не управляє пара,як ви розумієте, я ecm titanium спочатку, вам цікаво, якщо ви можете показати те, що ти називаєш за драйвер, педаль, прискорювач ти наміри карти куриш?? тому що я намагався змінити , але з поганими результатами, я був би вдячний, якщо б мене наприклад на файл, який я виклав, для того, щоб краще зрозуміти те, що ти кажеш мені,
    спасибі в будь-якому випадку твоя думка..

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не файли, тому що в будь-якому випадку не може скачати, я поставлю тут адреси, які мені з моєї програми,

07827A ЗБАГАЧЕННЯ ПРИ ПРИСКОРЕННІ
    07942A ЗБАГАЧЕННЯ ПРИ ПРИСКОРЕННІ
    0787B4 ОБМЕЖУВАЧ КРУТНОГО МОМЕНТУ
    078E44 ТИСКОМ КОРЕКЦІЇ
    078AA6 ІН'ЄКЦІЇ PARZIALIZZATO
    077E6C ТИСКУ ТУРБО (TEMP)
    погляньте.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Terricciola
    Повідомлення
    9
    Citazione Спочатку Написав ugoboss Visualizza Messaggio
    я не файли, тому що в будь-якому випадку не може скачати, я поставлю тут адреси, які мені з моєї програми,

07827A ЗБАГАЧЕННЯ ПРИ ПРИСКОРЕННІ
    07942A ЗБАГАЧЕННЯ ПРИ ПРИСКОРЕННІ
    0787B4 ОБМЕЖУВАЧ КРУТНОГО МОМЕНТУ
    078E44 ТИСКОМ КОРЕКЦІЇ
    078AA6 ІН'ЄКЦІЇ PARZIALIZZATO
    077E6C ТИСКУ ТУРБО (TEMP)
    погляньте.
    Дякую, ваша допомога і ваш час , просто я хвилина даю йому подивитися.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Terricciola
    Повідомлення
    9
    я 0x0787b4 в моєму і т. д., я з обмежувачем кількість палива #2 я намагався змінити, але без результатів, тому що навіть я, бачачи панеттоне я думав, coppia0x077e6c відносного тиску від температури, не чіпаю ніколи, все те, що стосується обмежувачі, щоб температура їх не чіпає, щоб не маячити на шкоду,
    0x07827a мені підказує, ін'єкції базова карта #1

0x07942a ін'єкції базова карта #2 мені потрібно змінити ці два? валів, об / хв / %acc

078E44 цей обмежувач димності #2 078AA6 обмежувач димності #1, навіть цих я намагався змінити його, але з поганими результатами, тільки витрата більше

Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    звичайно, варто спробувати, я їх завжди змінено, зокрема, обмежувач і дві карти педаль, потім кожен працює, як вважає за потрібне.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Terricciola
    Повідомлення
    9
    Привіт ugoboss, насправді справи йдуть не спробувати, щоб зрозуміти, для цього я звернувся за порадою, тому що кожен у свої власні теорії,
    у будь-якому випадку, спробуйте знову, і в разі, якщо я дам знати, більше порад , тим більше результатів ми можемо отримати,

закрити карта вже готова , я намагався кілька разів, але з поганими результатами, гроші на вітер, так що я віддаю перевагу спробувати сам , бачив, що до особи з клієнтом я завжди ставлю, принаймні, робота буде від мене...
    все одно спасибі поради,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    на edc 15 "карти педаль" і обмежувач крутного моменту, дуже важливих, на мій погляд,вказують кількість дизельного палива, що впорскується,так що моя порада і спробувати.
    ти пропустив egr,може бути, навмисно?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •