Привіт усім у мене проблема на dr0 машина і 3-циліндровим двигуном об'ємом 1000 куб.... якщо він йде в 2 .. заміна якщо боббили, що свічки. Машина і оснащений системою lpg... спасибі amticipo...
Привіт усім у мене проблема на dr0 машина і 3-циліндровим двигуном об'ємом 1000 куб.... якщо він йде в 2 .. заміна якщо боббили, що свічки. Машина і оснащений системою lpg... спасибі amticipo...
Що це за машина? Ебу? Діагноз? Від того, як ви написали, це займе кришталева куля, щоб вказати можливе рішення. Надайте більше інформації.
Машина та ін брендові моделі нуль...в діагностиці від боббили в сенсі циліндр 3, але це вже була замінена разом зі свічками..
у діагностиці від боббили в сенсі циліндра 3?
проблема і на зрідженому газі або Бензині? обидва?
не те, що ви від "пропуск запалювання циліндра 3"?
Інжектор? Клапан?
1 Переставити інжектор
2 Зробіть тест компресії
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Не знаю, який ЕБУ встановлений. Мені спадає на думку, проблема Marelli IAW, що в результаті несправності в ланцюзі, автомобілі, на яких монтується працюють 2-3 циліндри, так як блокує властивості і функції котушок.
Зробив випробування на стиск перевіряється обрив впускного клапана циліндра 3. завтра додаю карту, ебу gpl, так що ви можете допомогти мені зрозуміти, якщо це пов'язано з тим,... спасибі...клапанів інших циліндрів в такт...