Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485

шукаю терміново читання bdm для opel zafira 1.9 120cv edc16c9

доброго ранку друзі, як назва шукаю терміново файлу ori-ліжко в bdm для zafira 1.9 mjet 120cv....

hw: 0281012549
    sw 1037A50359

знайшов в розділі bancadati... але не знаю!!', якщо файл ? ліжко в bdm....
    якщо читання ? повний було б краще, так що controllose, якщо вони ? туди навіть e2p!!!
    l' автомобіль ? зупиняється.... я повинен був зробити його defap.... ознайомитися з mpps... і помилково написано з галло v2.... результат.... ecu прибиті!!

спасибі всім

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    файл відправив, від мене ? читав з kess v2, не s? якщо kess на цій ecu робить читання повного flash або частковою.
    якщо ? повний ви можете використовувати те,

просто відкрити файл і контролю, якщо на початку є багато FFFFFFFFFFFFFF означає, що читати ? часткове, в іншому випадку ? повне

зачекайте думку одного пі? експерт на мене? для підтвердження цієї теорії
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    на початку, не ? єгор.... на око ? повне.... але потім ще сумніви мене знаходиться.... у scodifica частково??? ви flash на цих ecu?? як мені здається, це правда???

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735

Opel zafira 1.9 cdti 120cv

дивіться, якщо ви пу? бути корисним.
    Востаннє редагувалось msport (exil77grande); в 27-10-2012 16:11

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав giarras Visualizza Messaggio
    дивіться, якщо ви пу? бути корисним.
    giarras мені шкода, що саме ти робиш енто дурниця, коли ви повинні бути першим, щоб дотримуватися невеликі речі, які роблять форум в чистоті і порядку,я пам'ятаю, що, коли, як у цьому випадку користувач шукає файл ori спочатку подивіться, якщо є в базі даних і в разі, місць, де посилання можете знайти та завантажити його, або місця вашого файлу в базу даних у порядку марка і модель, а потім, місця заслання, от і все.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    спасибі giarras.... але питання.... я кидаю його всередину, так, ком? або я повинен зробити часткове???

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Повідомлення
    4,817
    Citazione Спочатку Написав rego88 Visualizza Messaggio
    спасибі giarras.... але питання.... я кидаю його всередину, так, ком? або я повинен зробити часткове???
    якщо файл повний, я б сказав, зробити читання в bdm, а потім написати повний файл розміщено в базі даних разом з вашим eprom,крім того, я підтверджую, що написана magi1984 якщо на початку подивитися параметрів, і не всі ffff повинен бути повноцінним.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    вибачте, данило, якщо крейда' розмістив тут файл.... але я думаю, що він зробив для мене, будь ласка, на мене....

а спасибі за файли, розміщені giarras і файли, розміщені волхвів у базі даних, мені вдалося запустити автомобіль....
    ще спасибі всім вам!!!

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    Населення (Я)
    Повідомлення
    1,529
    дуже добре, важливо ? його в рух
    PS: якщо вам потрібно, я навіть файл dpf off, чому? я теж був defappata цієї zaffira
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]В житті ви ніколи не припиняйте вчитися![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не відповідаю на особисті повідомлення з проханням про допомогу! Якщо вам потрібна допомога, ЗАПИТАЙТЕ НА ФОРУМІ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giarras
    Дата Реєстрації
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Повідомлення
    1,735
    насправді, я вибачився з нашим адміністратором ? був + сильний мені спокійно допомогти ближньому ? мій девіз.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •