Привіт всім, я борюся з читання пам'яті TMS 370 iaw 6f.30.....я використовую упа з допомогою адаптера тмс, але не можу прочитати пам'ять....помилка Vpn поза діапазону....Хтось вже читав цю пам'ять? Ce, є якісь дії, зокрема? Дякую заздалегідь.....
Привіт всім, я борюся з читання пам'яті TMS 370 iaw 6f.30.....я використовую упа з допомогою адаптера тмс, але не можу прочитати пам'ять....помилка Vpn поза діапазону....Хтось вже читав цю пам'ять? Ce, є якісь дії, зокрема? Дякую заздалегідь.....
Ви використовуєте цей адаптер?
Cattura.JPG
Якщо ви говорите, явно
Cattura.JPG
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
ой...ти знаєш, що я не бачив? але існує спосіб, щоб прочитати цю пам'ять?tms 370co36 ?
Ти не керівництво?
TMS370cx36.jpg
TMS370cx42.jpg
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Cinqueturbo прошу вибачення, і в перший раз, що використання упа....так що я повинен зробити ці посилання з дроту, на пам'ять, вірно? Спасибі 1000 за ваше терпіння....