Привіт, хто може підтвердити, якщо закриття EGR була виконана добре? Після включення немає індикатор двигуна, але, не маючи діагнозу, я хотів би уникнути, що може дати збій в результаті.
Додаю Орі і Mod.
Дякую
Привіт, хто може підтвердити, якщо закриття EGR була виконана добре? Після включення немає індикатор двигуна, але, не маючи діагнозу, я хотів би уникнути, що може дати збій в результаті.
Додаю Орі і Mod.
Дякую
немає. це DPF OFF. egr ще НА.
для того, щоб більше зробити з програмним забезпеченням, фігня типу раз тобі струганий майже всі (DTC нам, я думаю, добре, що у вас немає помилок xD)
Завдяки лсд. я боявся, що щось подібне. Зараз спробую ще раз.
Я знаю, що я облажався я з soft. Тепер EGR повинна бути виключена . Ви мені підтвердіть? Дякую
P. s. у вас закритий тільки команда EGR повинна працювати і залишатися на зв'язку.
для безпеки завжди краще flangiarle тому що якщо не закрити все, ти робиш мало на карті...
Ще раз спасибі. Ваш рада, безумовно, діє, але без основи не легко.Виходячи з цих змін, зверніться краще зрозуміти роботу.
Хороший день
я кажу, ок, але забудь SW і починає робити це вручну. повно прикладів, ste ecu в будь-якому місці.