всім привіт, шукаю файл ori для Honda Civic 2.2 CDTI 140cv 1037396119.
Я перевірив у базі даних файлів орі і не присутній.
Дякую за допомогу
всім привіт, шукаю файл ori для Honda Civic 2.2 CDTI 140cv 1037396119.
Я перевірив у базі даних файлів орі і не присутній.
Дякую за допомогу
Я 1037396118 зараз навантаження в базі даних.
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
привіт cinqueturbo, я пішов у банк даних, щоб завантажити файли, які ви додали, але winrar говорить, що він пошкоджений, ви можете перевірити ? дякую
оновлення winrar і я, нарешті, вдалося відкрити файл, я намагався порівняти файл кричи, що ти виклав, ти і те, що я читав, але є дуже багато відмінностей, проблема в тому, що я не можу відрізнити різниці дат від іншої версії і відмінності, пов'язані із зміною, що вони зробили![]()
спасибі cinqueturbo, по-твоєму, я зможу сам відновити ебу ? на практиці у мене є один друг, який зробив карту час назад, і тепер втратив файл орі
Звичайно, ви можете...mpps працює відмінно на цьому авто!!
Тобі потрібен орі...так би відмінності. ..з результатом з defap.....але це не так просто, як ти думаєш. Я можу задати тобі питання..у вашому файлі, що є, що не подобається? Вашу карту від проблем? У тебе працює круїз-контроль?
привіт riox80,
тоді я заявляю, що цей файл-це авто мого друга, який зробив карту час назад, але з роками він загубив флешку, де був файл орі.
У будь-якому випадку, я навів цю машину(з 180cv в "підготовці" ), і я повинен сказати, що мені не здається, що він навіть не 140cv так що мій друг хотів повернути її назад без втрат, відключення fap .
Круїз не працює, але, здається, це пов'язано з тим, що був відключений fap.