Результати 1-9 з 9

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Програмування PLCC32 Volkswagen

доброго ранку
    я вже попросив інфо з обговоренням в розділі обладнання для програмування ECU, але я бачив дуже мало переглядів і немає відповіді. Вибачте (хто вже прочитав) якщо я наполягаю, але.......

не можу правильно написати 2-PLCC32 ECU BOSCH моя машина. Я читав оригінальні файли штати з ECM, зміни, карті, перевіряти регулярно, розділити файл на 2 із 8 біт і коли я йду, щоб переписати з програматора TL866, запис відбувається регулярно, але автомобіль не заводиться.
    Мені сказали, що файл ріжеться до того, як планувати AM29F010, але не знаю, як це зробити. На практиці програма заповнить пусте простір від фішок більше 128 кб карти.
    я думаю, що йде набір на програміста, але я не знаю процедури.
    Це так ?
    Хто може допомогти?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав gimarras Visualizza Messaggio
    доброго ранку
    я вже попросив інфо з обговоренням в розділі обладнання для програмування ECU, але я бачив дуже мало переглядів і немає відповіді. Вибачте (хто вже прочитав) якщо я наполягаю, але.......

не можу правильно написати 2-PLCC32 ECU BOSCH моя машина. Я читав оригінальні файли штати з ECM, зміни, карті, перевіряти регулярно, розділити файл на 2 із 8 біт і коли я йду, щоб переписати з програматора TL866, запис відбувається регулярно, але автомобіль не заводиться.
    Мені сказали, що файл ріжеться до того, як планувати AM29F010, але не знаю, як це зробити. На практиці програма заповнить пусте простір від фішок більше 128 кб карти.
    я думаю, що йде набір на програміста, але я не знаю процедури.
    Це так ?
    Хто може допомогти?
    girramas на два PLCC32, що в тебе саме?
    ти впевнений, що якщо AM29F010? серії montana з 27C010..
    проте в обох випадках кажуть, що ми обмежені в писаннях 2-3 макс AM29F010, 1-2 макс 27C010..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Я AM29F010, на яких вони написали вже на карті. Я пам'ятаю, що в перший раз автомобіль не заводився, і зареєстрований він сказав мені, що під час програмування приладу за замовчуванням записувати більше даних, ніж необхідно. Так що чіп в ПОРЯДКУ, і я розумію, що ми запрограмовані, принаймні, в 500 разів.
    Я думаю, що у налаштуваннях програмування, я повинен вказати адреси початку і кінця запису .... або щось в цьому роді. На жаль, TL866 не дуже поширений і інструкції не знаходжу. Був впевнений на розрахунку контрольних сум, і пам'ятаючи, як я сказав, це відображення ,в даний час кілька років тому, я думаю, що проблема саме в тому, вищесказане,.... але ніхто, здається, не знає нічого.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ви помітили, на початку і кінці файлу цей мод?
    спробуйте покласти в і переконайтеся, що після написання залишаються такі..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Я не помітила цього. На початку немає різниці, тільки в нижній частині останніх бітів змінюються в залежності від зміни зон попередні, не були. Здавалося б, у сфері контрольної суми, що рухається, навіть в обмін на один біт. Я намагався поставити зону змінений у ГРІ, але не змінює їх .Я подивився на мапу Гольф з таким же двигуном, але Євро-3 з ЕБУ EDC15 доступу до БД, і не представляє ця функція. Навіть два PLCC32 Гольф двигун AGR 98 , якщо я міняю нічого не відбувається. Як же тоді карта new beetle реагує так? CINQUETURBO, ти думаєш, це проблема? Рішення?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Обговорення закрито, це ПЕРЕВІРИТИ, що і т. Д. я не вираховувала точно, можливо тому, що порівнювала з файл пошкоджений. Я перечитав знову, відредаговані і перевірки Контрольної суми була виконана на двох місцях, замість одного, як раніше.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    May 2016
    Повідомлення
    5
    Can you say the ECU ID of the ecu you're working with?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    I no longer have this ECU, however I had solved it, it was a check problem.
    Я не ЕБУ обговорення.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2017
    Повідомлення
    63
    i'm also use 28F101

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення