Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Корекція контрольної суми, New Beetle BOSCH PLCC32 і відгук карті

привіт, хлопці:
    Я читав чіп ECU BOSCH New Beetle у 99 з допомогою програматора TL866 . Я зробив карту, з кроком і корекція гарячий старт, скопіювавши першу частину карти запуску вище другої. Ви можете дати погляд на карту в цілому і розрахувати або підказати, як розрахувати Контрольну суму c, тому що ECM не на мене розраховує?

Додаю файл zip з Орі і Mod.

дякую
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    я хотів би допомогти вам, але ви повинні дати мені більше інформації, щоб зрозуміти щось..
    HW SW мені потрібно прикріпити окремо MDF & MDL..
    на додаток карту гарячий старт не чіпав, мод мені не подобається..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Спасибі cinqueturbo,
    це Ecu BOSCH з наступними даними на етикетці:

038 906 018 AP
    B00 870219560 0195
    0 281 001 732
    28SA3745
    Якщо карта гаряча, не те, що я торкнувся ви можете мені вказати адресу?
    Додаю файли розділені.

PS : мені здається, що карта має ті ж криві повторюються два рази, на початку і в кінці. І це нормально?
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав gimarras Visualizza Messaggio
    Спасибі cinqueturbo,
    це Ecu BOSCH з наступними даними на етикетці:

038 906 018 AP
    B00 870219560 0195
    0 281 001 732
    28SA3745
    Якщо карта гаряча, не те, що я торкнувся ви можете мені вказати адресу?
    Додаю файли розділені.

PS : мені здається, що карта має ті ж криві повторюються два рази, на початку і в кінці. І це нормально?
    як і багато vag звичайно..
    тоді, як я вважаю, я поєднав два файлу 8bit в неправильній послідовності..
    спочатку LLL потім HHH спробувати..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    привіт, хлопці:
    Я читав чіп ECU BOSCH New Beetle у 99 з допомогою програматора TL866 . Я зробив карту, з кроком і корекція гарячий старт, скопіювавши першу частину карти запуску вище другої. Ви можете дати погляд на карту в цілому і розрахувати або підказати, як розрахувати Контрольну суму c, тому що ECM не на мене розраховує?

Додаю файл zip з Орі і Mod.

дякую
    Тоді я не файл, ori, щоб порівняти, тому не знаю, якщо ваш файл і прочитав неправильно або має якийсь мод..
    ось чому програмне забезпечення edit не відкриває водіїв, і, отже, не виправляє Контрольну суму..
    Вибравши, ти водій, ти на коні..
    це і SW 0281001732 оригіналу, так "написати копію" 732 і я знайти драйвер...

ці карти hot cool
    003D02-003D90 Hot
    03BD00-03BD90 Cool

мод мені не подобаються..
    ви вже знаєте, що карти повторюються і треба дати йому ж кроком..
    на додаток, це не те, що здається..
    У самому справі і т. д. не вгадує саме на ці..
    я використовую VAG-Люкс ви знайдете у нас на веб-free і нато для MSA,EDC15V,EDC15P,і незабаром навіть EDC16-17 Vag
    оновлення..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    ОК, зараз спробую. Потім я дам тобі знати, навіть якщо ти мене ще не дуже зрозумілі багато речей. Я вже скачав VAGEDC15suite але між мовою і мої прогалини тюнінг, я не можу використовувати його. Є гіди, випадково?

Проте я також читав оригінальні чіпи, але драйвер і контрольну з і т. Д. не працюють .

Дякую, а то я повідомлю про результати..... спокійно так автомобіль-це моя.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Cinqueturbo або тих, хто мене читає : Допомогу!!!!!
    Мені вдалося прочитати і змінити карту з двох чіпів, розраховується регулярно і перевірив Контрольну суму , розділити файл на 2 з 128 Кб переписати 2 чіп-PLCC32 (AM29F010) з програматора TL866A , але машина не заводиться.
    Що я щось неправильно?
    Цілком можливо, що дані, введені в чіпі, якщо більше 128 кб, і для цього дає помилку? Я читав щось подібне на закордонних веб-сайт, але не пам'ятаю деталі,
    Ще поради?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Cinqueturbo або тих, хто мене читає : Допомогу!!!!!
    Мені вдалося прочитати і змінити карту з двох чіпів, розраховується регулярно і перевірив Контрольну суму , розділити файл на 2 з 128 Кб переписати 2 чіп-PLCC32 (AM29F010) з програматора TL866A , але машина не заводиться.
    Що я щось неправильно?
    Цілком можливо, що дані, введені в чіпі, якщо більше 128 кб, і для цього дає помилку? Я читав щось подібне на закордонних веб-сайт, але не пам'ятаю деталі,
    Ще поради?
    Фірма-мить, але ти, щоб віддати на поталу програмне забезпечення для редагування ви повинні об'єднати MDF & MDL..
    для того, щоб переписати, потрібно розділити...
    потім, коли твори перевіряє записи ці старі фішки дуже міцні, голова іноді..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Так, так, я зробив саме так, але машина не заводиться. Я спробував перечитати два чіп-переписати, зібрати файл і містять карти змінений, так що запис пройшла без помилок, але файл при перезапису ріжеться, тому що здається, що програма, написана для бітів, щоб заповнити пам'ять чіпа, і це запобігає розпізнавання ECU. Я вважаю, що потрібно встановити початок і кінець запису типу з 00 на 01 (кинути в справу, тому що я поняття не маю, як рахувати в шістнадцятковій системі).

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Не знаю, я використовую GQ4x4 і не пише біт в +...
    Ти поставив MDF & MDL на їх місці?
    Спробуй оригінальний файл, можливо, у вас є біт торкнувся випадково?
    не знаю, що тобі сказати.. ти спокійний & спокійний, що резюме на 100%

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •