Результати 1-4 з 4
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51

Як ви можете замовити контрольні точки і осередки розташовані у випадковому порядку?

Привіт, хлопці, питання від noob

Я дивився цей damos S3 оригінал, і мені цікаво, як там поводиться, коли не сортуються значення зупинки (осі x і y) і клітин, як в цьому випадку ?

Дякую за допомогу...
    Immagini Allegate Прикріплених Зображень

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    зображення занадто маленька, щоб з'ясувати подробиці, тому я не розумію, що бу це.
    я вважаю, bosch.
    break point не те, що "не сортуються", не може бути.
    я думаю, що просто для брейк-пойнт, потрібно знайти, якщо читати їх в 8 або 16 біт.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Citazione Спочатку Написав sergiot Visualizza Messaggio
    зображення занадто маленька, щоб з'ясувати подробиці, тому я не розумію, що бу це.
    я вважаю, bosch.
    break point не те, що "не сортуються", не може бути.
    я думаю, що просто для брейк-пойнт, потрібно знайти, якщо читати їх в 8 або 16 біт.
    Не можу зрозуміти, навіщо я скоротив зображення так, ....я намагався покласти його безпосередньо, але нічого не робити...робить її завжди бачити такий маленький...

В той же час я спробував змінити уявлення і насправді це необхідна в 16 хіло ... але все одно завжди залишаються звичайні клітини в капусту...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    51
    Я знайшов, як ніколи....у damos для winols був неправильний адресу комірки, починаючи з 1C989 ...а я навіть xdf для tunerpro...а він точно...і частина з 1C98A ...
    Дякую

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •