Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207

alfa 147 116cv. кілька проблем, які необхідно вирішити.

привіт всім.

Я вірю, і я купив інший альфа 147. на цей раз 116cv....я був у захваті і за ціною, чесно і розчавив гніздо, і я повинен сказати, що ця версія мені подобається набагато більше, ніж 105л. с.

поговоримо про 1.9 JTD 116cv. в 2003 році

По мірі того як я не автомеханік, приходимо до проблем у вашій компетенції, ви знаєте, що не візьму ніколи з-механік, а потім відбувається, як clio , 8 місяців на механічні, завжди залишав в машині, а потім в кінці кінців я поклав руки pian
    план, і тепер виходить, що і поїзд.

тут і відрізняється, двигун і набагато більш складним, для електроніки в даний час ви знаєте, немає проблем, у різних, але все поправимо.

Я не все ще зробив діагностику, щоб індикатор несправності двигуна, що, якщо я запитаю, потужність після 3000 оборотів в хвилину, котить дійсно, для того, щоб потім горіти індикатор, увійти в захисті і заглушити двигун, але, якщо я підніматися плавно, без надто багато, щоб запитати зараз не проблема, вони мені підтвердили, що там йдуть цілий ряд елементів управління, впускний, трубка турбіни, різні і т. д. і самописців, щоб зрозуміти, що відбувається.

Турбіна була поставлена нова, але насамперед вентилюється від труби, яка йде в інтеркулер, де замість внутрішньої труби був поставлений рукав нормальний з'єднані за допомогою двох хомутів з китаю, і ви відчуваєте, що виходить, і виходить багато!
    Інша проблема, і, що ерг була закрита тільки механічно, а не електронно.
    Тому, перш ніж виставляти проблему потрібно виправити всі ці роботи зроблені погано, перевірити всі і замінити те, що не так, і покласти руку до ecu для ерг. в іншому випадку не має сенсу, і ви мені підтвердили.

Не тільки, власник я натякнув на перепризначення, щоб привести його в 120cv потім з картки я повинен зробити порівняння і побачити, що вони роблять, може бути, на додаток до скиду витягнув теж на тиск і тільки
    і не змінив межі допуску. Коротше є багато, щоб зробити, перш ніж!

Прийшли до того, що мені не подобається у вашій компетенції.

Спочатку температура води, якщо я зупиняюся, може бути, на один стоп залишається фіксованою на 90°, але на марші тому цей зал і падає в залежності від того, як прискорити або decellero.

І 105 л. с. не була ця річ, і я заявляю, що двигун pullul багато нових деталей, клапан temostatica і перше, про що я думав, але і новий, хоча не виключає, що deifettosa!.

Інше питання, що мене турбує, і педаль зчеплення, коли я його пробував, були приємно м'які, а тепер і міцно, я хочу м'язи, капуста.

Передачі входять відмінно, і зчеплення, і нове, включаючи маховик, рахунок штук, так що хто мене продав сказав вірно.

Я хотіла дати вам рекомендації, про перевірки, щоб зробити, щоб гідравлічна частина зчеплення, якщо є кровотеча для можливого повітря всередині імплантату і питання температури, що не подобається, і я заявляю, що ніколи не перевищує
    90° і стабільна, але з цієї кімнати і вийшли на марш, що мені подобається дуже мало, і, щоб нагріти нас ставить життя.

І 105л. з було не так.

Може бути, я відкусив більше, ні ноги, ви скажете, але я вдарив дуже двигун, і дуже важливо, коли в рух в перший раз був fem від трьох місяців, я приніс акумулятор, поворот ключа, і гри з першого удару.
    не видається тільки натяк на дим, не курить, коли spigno, і вчора, коли він відступає, рух, через місяць, ідеальний двигун, який працює настільки добре, що ви відчуваєте себе кілька.

В брід дівчина, і вона ніколи не ходила за 90-100....будинок, школа, діти, школа, будинок!.....

Я спираюся на свій досвід механіка, і я дякую вам заздалегідь.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    Я хотіла дати вам рекомендації, про перевірки, щоб зробити, щоб гідравлічна частина зчеплення, якщо є кровотеча для можливого повітря всередині імплантату і питання температури, що не подобається, і я заявляю, що ніколи не перевищує
    90° і стабільна, але з цієї кімнати і вийшли на марш, що мені подобається дуже мало, і, щоб нагріти нас ставить життя.

можливого кровотечі не треба, бачив, що зчеплення стирається добре, продувки, якщо немає повітря і, отже, половина педалі порожня або повністю порожній, дивно, що знайшов за день до м'якої і на наступний термін.
    X температура води термостатичний клапан, який залишився злегка відкритим, машини холодної заплави, якщо верхній шланг радіатора нагрівається відразу працює. Хороша робота

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    А è115 nn 116cavalli.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав MustangGT Visualizza Messaggio

Інша проблема, і, що ерг була закрита тільки механічно, а не електронно.
    Тому, перш ніж виставляти проблему потрібно виправити всі ці роботи зроблені погано, перевірити всі і замінити те, що не так, і покласти руку до ecu для ерг. в іншому випадку не має сенсу, і ви мені підтвердили.
    Це абсолютно не проблема.. на цій версії, 115л. з, ви можете спокійно заткнути egr, що ебу не помічає, і не дає dtc або recovery. Якщо клапан працює електрично і у тебе немає помилки в діагнозі, пов'язані з egr ви можете залишити так.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Всім привіт і спасибі за поради.
    Що стосується температури, я не думав, контролю припустив, що зроблю це прямо зараз.
    Для того, щоб резюме від kw 116cv але це не має значення.
    Для зчеплення його в рух минулого місяця після того, як вона зупиняється близько 4 місяців, щоб потім повернути і бути жорстким.
    так що не знаю, буду планових перевірок.
    забув проблеми при реєстрації води у фільтр дизельного палива вирішена час назад на 2.
    Проблем з проводкою, датчик зламаний

для того, щоб контрольна лампа двигуна, який спалахує, якщо цікаво, задавливающ я роблю діагностику, і я дам вам знати, тому що не завжди йде в recovery, але дхо раніше навіть чекати, що вони приїдуть втулки правими і контролювати, що не є карту хулігани.
    Ви підкажіть, спасибі за зараз!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Це абсолютно не проблема.. на цій версії, 115л. з, ви можете спокійно заткнути egr, що ебу не помічає, і не дає dtc або recovery. Якщо клапан працює електрично і у тебе немає помилки в діагнозі, пов'язані з egr ви можете залишити так.
    у діагностиці, якщо пробки l помилка видно

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав overbooster Visualizza Messaggio

можливого кровотечі не треба, бачив, що зчеплення стирається добре, продувки, якщо немає повітря і, отже, половина педалі порожня або повністю порожній, дивно, що знайшов за день до м'якої і на наступний термін.
    X температура води термостатичний клапан, який залишився злегка відкритим, машини холодної заплави, якщо верхній шланг радіатора нагрівається відразу працює. Хороша робота
    Дорогий "привид" для зчеплення, для початку, ти міг би спробувати змінити масло, гальма, і виконайте один пояснюю для температури може бути, як це сталося зі мною, насос води, яка збирається в цю країну. Якщо розгортання було зроблено мало, перевір радіатор, але найголовніше перевірити на діагностиці, де ця температура дійсно піднімається і опускається, що це не проблема, скажи приладів

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав guidotacco Visualizza Messaggio
    у діагностиці, якщо пробки l помилка видно
    І плювати, якщо машина його? Якщо ви хочете, щоб відобразити те, що вже є, тільки якщо немає машина йде так само без проблем

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    доброго ранку усім....так от, оновлення.

давайте йти по порядку.

спочатку зчеплення.......насос senconds або в комплекті з пилозахисним зламав, удачі і зовнішньої так і з 50 євро мене кабельне і я можу зробити це в поодинці, також кровотеча і на насосі нічого простіше.

я зробив те губку fac, м'яка казка, для того, щоб потім зробити 100км і проблема повторюється. Переробив кровотеча....ще 20 км і ось знову....потім ви зміните і далі.

ми приходимо в recovery у прискорення, якщо цікаво, потужність до 3000 оборотів вибуху....Помилка P0235, це не проблема вентиляції, чому не завжди це робить, і тепер не більше, поганий контакт на ecu двигуна, окислені контакти добре видно, перевірених до 2 дн. тому ідеальний не більше.

Проблеми електричні лампи розташування, номерний знак, і світла anabaglianti якого старий власник зробив нас колекція ламп брайен, ціла коробка.

І проблема, яка стосується не тільки 147, але кілька автомобілів з плином часу, і дуже простий для тих, хто добре знає електроніку, як собі, так що якщо ви хочете, я поясню, що відбувається і як вирішити легко, не змінюючи фари.

Проблема подушки безпеки.....не відповідає мене, навіть якщо я плачу!.....але, натиснувши на роз'єм мені вдалося увійти і не читає датчики, я можу полагодити його з легкістю.

Проблема Температури, я зробив контроль припустив, що насправді краще, я поставив його на мотоцикл і на виході волочильних трохи acuqa, щоб припустити, що він залишається злегка відкритим, і як скип'яти його залишається зовсім. Щоб змінити, перш ніж я з'їм гбц.

Тепер, однак, я зупиняюся.....я принесу піцу, середній темп cire 50-60 годин.Вимикаю, назад на мотоцикл і турбіна замість того, щоб свистіти, кричати!.....можливо, якийсь крик, навіть якщо він штовхає.

Я уявляв їх, щоб потім мати підтвердження.

Принесу додому, спробую вранці, після і крик виходить в комплекті з тыр масла сторона фільтр для очищення повітря від турбіни.

Тоді майже впевнений, я розбираю все і вуаля.....красива в'язка!......в чому проблема?....ну і ясно,.....причина?....турбіна і нова погладити ви бачите....мене запевнили, що він також зробив замінити шланг мастила та насправді нові труби ce.

В тому, щоб повернутися в кубок метал!.....нагнітання і забиті!......але як C......ЦЕ механік може зробити таку роботу, щоб не змінити 30€ труби!....

я не міг знати, я не довіряв, і що кожен раз, коли я беру машину треба розбирати двигун, щоб знати, якщо вони зробили роботу!.

Інше питання......на 4-5 передачі, якщо цікаво, ця турбіна здорова на вулиці, відчуваю вібрації, але не двигун, безумовно триподи або тому, що я виявив, що манжета з боку коробки передач зламана, так що ви втратили жир і хто знає, скільки часу вони знімали так.

У цей момент він говорить, що зробив розподіл 180000км. Машину він 242.000 потрібно зробити між 20.000?.....в цей момент я піднімаю кришку і перевірила вже прийшов в лють для турбіни, що я збираюся зараз прийняти.

Залишається невирішеним питання температури, не думаю, що це електричний, в будь-якому випадку зміна клапан і бачимо, що відбувається.
    Ще й тому, що рідини не витрачає, машина не куриш дивні і для турбіни, be.....я прибув вчасно, окрім як читати парів масла і повітряного фільтра від заміна. все інше в порядку.

Для того, щоб закінчити erg....немає DTC, і не закрита карта.

У відповідь на errecinque, не граєш, зіставити навіть.....він був зроблений з собаки, параметри, вставай на піаніно, а я повідомив все оригінал, ходить набагато краще, завжди нічого не курите, але нуль, навіть якщо я натискаю, і потім 115л. з ebay, мені так добре.

Я оновлю на svliuppi тільки монтажу інший турбо і зміна насоса fizz, треба зняти цю статтю вісь і подивитися, що з дикцією і штатив, не завжди вібрує, а потім, якщо пощастить, не він з'їв усе!.

на найближчий час.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Citazione Спочатку Написав MustangGT Visualizza Messaggio
    і потім 115л. з ebay, мені так добре.
    з мого боку кажуть: "f*ga і кар'єрів ні, я просто ніколи."

Хороший звіт, цікаво

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії