Результати 1-6 з 6

Обговорення: Думки карта 1.3 mjt 90cv

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2017
    Повідомлення
    3

Думки карта 1.3 mjt 90cv

Привіт, хлопці, нещодавно я займався трохи на карту моєї gp після десятка тестів я отримав хороший результат, більше або менше, на всіх обертах двигуна, fumacchia небагато. я впевнений, що зробив би свиня, але машина йде не погано.
    я хотів думку від вас на карті, я докладаю орі і mod
    Спасибі всім.
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Читати різні дискусії на ці Marelli, якщо ви хочете робити це самі.. в іншому випадку, покладених на служби файлів онлайн, які є N°1
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    На мою думку, і переробляти.....нехай він і т. д. на цих ecu тому, теж вдома, багато криві, в іншому випадку.....

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2017
    Повідомлення
    3
    Проблема та, що winols просто не знаю, що використовувати.. спробую повторити, спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав dieselinside Visualizza Messaggio
    Проблема та, що winols просто не знаю, що використовувати.. спробую повторити, спасибі
    І т. д. ви можете сміливо використовувати його, але не дивитися занадто драйвери, також і т. д., це добре, щоб порівняти, але в 2d не в табличній, коли драйвери не є правдивими. Та тому, що на ecu важливі карти з драйвера, там їх кілька

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    І т. д. ви можете сміливо використовувати його, але не дивитися занадто драйвери, також і т. д., це добре, щоб порівняти, але в 2d не в табличній, коли драйвери не є правдивими. Та тому, що на ecu важливі карти з драйвера, там їх кілька
    Р ти хочеш поділитися з нами якийсь адреса цієї карті з-за драйверів?

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •