Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 36

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336

Beetle 1.6 TD ECU Simos PCR 2.1 : відгук карті та інформація адреси

Привіт,
    хто має трохи часу, і цікавість може поглянути на цю мапу "Жук", 16 з ЕБУ Simos pcr 2.1. Я не драйвери і т. Д. і не використовую WINOLS і прав, тому мені важко зрозуміти різні карти. Додаю ОРІ і MOD defappata і EGRoff. Машина йде досить добре тільки, що зникає, і до низьких (від 1100 до 1400 приблизно) має значну дірку потужності, які я хотів би заповнити, але я не впевнений, де втрутитися. Я повинен втрутитися, на карті дросельної заслінки? На яку адресу я можу його знайти? Також EGR я боюся, що не закрита добре : серія панеттоне за адресою 1CFEA2 - 1CFF60 йдуть доведені до нуля? Обмежувач оборотів в 1D2F38 добре підняли так?
    Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (FO)
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Повідомлення
    483
    серія панеттоне, які ви згадали для egr, щоб довести до нуля (якщо у вас клапан працює egr bastanp ті), щоб інші карти не знаю як тобі допомогти, прости

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    ОК, сумніви з'ясовані. Спасибі і всього доброго зробити.
    Чекаю будь-які інші інфо, під, хлопці, я знаю, що це ЕБУ не легко!!!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Кастровиллари
    Повідомлення
    17
    gimarras якщо ти можеш дати id ecu, я можу надати всі адреси, які ви хочете,я не можу завантажити вкладення, тому що у мене не так багато повідомлень.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Тоді : ці дані ID:
    HW CAYAC
    SW 03L906023KB
    SW Доб 03L906023KB
    Завод 1.6 CR R4 td
    Я не маю на увазі криві тиску турбо ( з набрати 100 очок). Карти на адресу 1C6768 і 1C87CE не розумію, чи що, і як втрутитися. Обмежувач крутного моменту в 1D2FD6, скільки ви можете підняти? І особливо після defap, як видалити турбо лад від 1100 до 1400 оборотів в хвилину і мати готову відповідь на ці обороти. Потім у верхньому порядку. Спасибі, що ви підкажете. Карта мод я купив, але я хочу зрозуміти сам, як поліпшити.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Новинка? Дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    fabius8585, що у тебе нового?
    Інші?
    Я зупинився , я зробив кілька тестів, але я не хочу перебільшувати переписати ECU. Якщо хтось може дати мені руку...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152
    Citazione Спочатку Написав fabius8585 Visualizza Messaggio
    gimarras якщо ти можеш дати id ecu, я можу надати всі адреси, які ви хочете,я не можу завантажити вкладення, тому що у мене не так багато повідомлень.

привіт , ебу, що я поклав ви знаєте, випадково, ці окуляри, що equivallgono?

181E94
    1B2B02 1B2D04
    1B728C 1B73B6
    1EBDD6. 1EBE1A
    1EBE56. 1EBE98

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Повідомлення
    336
    Я перевірив на моїй грі та mod. Адреси, які ви вказали, є всі зони, що мій тренер не торкнувся, так що я думаю, якщо карти, які не цікавлять. Не пам'ятаю, чи я отримати свою картку. Якщо ви хочете, щоб вас на місце ОРІ і MOD, і побачити райони, які були змінені. Я виділив впорскування, крутний момент turbo, обмежувач, тиску в рампі і його обмежувач, і EGR. Як я сказав, автомобіль покращилася, швидкість понад 210 тільки, що fumicchia і зазвичай стукіт форсунки на низьких обертах.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2017
    Болга
    генуя
    Повідомлення
    152

Rail

Citazione Спочатку Написав gimarras Visualizza Messaggio
    Я перевірив на моїй грі та mod. Адреси, які ви вказали, є всі зони, що мій тренер не торкнувся, так що я думаю, якщо карти, які не цікавлять. Не пам'ятаю, чи я отримати свою картку. Якщо ви хочете, щоб вас на місце ОРІ і MOD, і побачити райони, які були змінені. Я виділив впорскування, крутний момент turbo, обмежувач, тиску в рампі і його обмежувач, і EGR. Як я сказав, автомобіль покращилася, швидкість понад 210 тільки, що fumicchia і зазвичай стукіт форсунки на низьких обертах.

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •