всім привіт,зміна батареї на smart,aime не можу знайти код від магнітоли!!! послідовний радіо-і MC761151831427.Хтось може мені допомогти?заздалегідь спасибі
всім привіт,зміна батареї на smart,aime не можу знайти код від магнітоли!!! послідовний радіо-і MC761151831427.Хтось може мені допомогти?заздалегідь спасибі
на цих, я бачу, дура, я знаю, що потрібно йти в мерседесі, або я знаю, що у якийсь сайт в інтернеті, який робить їх, але завжди за додаткову плату.
уго ---- президент A.E.P.
привіт, а що не повинно статися......однак puntroppo цілих 3 рази, і це можна назвати для reallineamento картину або обмін після заміни батареї.
І завжди ті, з автоматичною коробкою передач.
Від'єднайте e2p і прочитати, не думаю, що тобі треба, щоб дуже, бо пін-код і в зашифрованому вигляді....принаймні, на W211 Серії, І я отримав цей безлад...
Я вирішив з Carprog 8.21.
Якщо у вас є 9 або 7 китайський варто змінити fw і взяти в 8.21....
інші рішення, якщо не хочеш нічого розбирати....перейти в mercedes, як вважають.....залежить від вашого досвіду і практики в цих питаннях
Ps: на випадок, якщо пін-код і зрозуміло, я раджу читати з ckecksum в 16 годин 16 Сторінок......в іншому випадку ви не бачите нічого.....крім того, що ep2 не все АЦП, тобто перейти протоколу I2C.
я маю на увазі і "смоляним чучелком", в залежності від моделі.
на жаль, мені не добре.....бути код магнітоли не має ніякого сенсу насправді....але деякі будинки, а деякі моделі роблять.
на упа я коментувати.....і поганий програміст.....ми найкращі.
але якщо ви говорите, що і зрозуміло, і легко відновити.....
це не повинно статися в будь-якому випадку
Упа не wellon gp 800, але він вміє робити свою роботу добре, я тобі обіцяю, для мови, розшифрування файлів, магнітола, майже всі магнітоли fiat alfa lancia, навіть якщо на це існує кілька програм, які вони отримують код , в крайньому випадку радіо блоки з can, що не робить їх установку з одного автомобіля на інший навіть тут я не знайшов проблем привіт і хорошу роботу
упа це було доведено, в частині відсутності можливості в залежності від чіпа, щоб впоратися мене погані жарти, то я купив інший, теж саме.
робота на чіп будь-якого жанру з далекого 1995 року, і я тебе запевняю, що програмістів у мене було, теорії не вистачає, і завжди була удача, щоб застосувати його в лабораторії.
упа і комерційний продукт, який я не куплю ніколи, може бути, я занадто вимогливий, але краще.
що стосується кодів, ви праві, багато з них ясно, і я не капітан.
У цьому сортирі міста l ultima ruota del carro, ecu, автомобільних радіоприймачів,панелей, систем, різних мене приходять тоді, коли вони поставили свої руки, принаймні, в 3, і вони зробили один гірше іншого.
Тоді ти розумієш, що для мене роботи легко не приходять, і коли в цьому випадку засіб, що я йду, щоб побачити і бездоганно завжди речі досить складні.
Для мене і весь досвід, і мені було добре.
Бачиш, можливо, у випадку програмістів, як упа і kess для ecu, в цілях захисту кінцевого покупця, власник пристрою або півтора, і краще мати всі три клавіші, щоб робити операції.
Більше функцій, є ще гірше, тому.
Є колеги, з strumetazioni від тисячі євро, які дозволять тобі зробити все, з багато цікавих функцій, та клацають як божевільні, у разі і іноді йде c.....то й вирішують, але не другий.
Зрештою, мій заробіток був від дому, ніж інші....навіть у випадку, якщо автомобіль.
Як пояснили в різних піст для мене MPcxx не відрізняється від інших фішки, принципи завжди ті, якщо ти їх знаєш, ти господар своїй сфері, і вчитися кожен день.