Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: код радіо smart

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jul 2017
    Повідомлення
    1

код радіо smart

всім привіт,зміна батареї на smart,aime не можу знайти код від магнітоли!!! послідовний радіо-і MC761151831427.Хтось може мені допомогти?заздалегідь спасибі

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    на цих, я бачу, дура, я знаю, що потрібно йти в мерседесі, або я знаю, що у якийсь сайт в інтернеті, який робить їх, але завжди за додаткову плату.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав stefanoroad Visualizza Messaggio
    всім привіт,зміна батареї на smart,aime не можу знайти код від магнітоли!!! послідовний радіо-і MC761151831427.Хтось може мені допомогти?заздалегідь спасибі
    Або, якщо ти знімне обладнання радіо відривається e2prom і з nyo 4 закони і доходи pin-код

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав scinti Visualizza Messaggio
    Або, якщо ти знімне обладнання радіо відривається e2prom і з nyo 4 закони і доходи pin-код
    звичайно, я й забув про цю опції.
    уго ---- президент A.E.P.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di micheleyr6
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Болга
    махачкалі
    Повідомлення
    98
    привіт, я теж повинен отримати код цього кораблі smart 451....
    я хотів обробити файл з ny04 але не в папках, цей навігатор..
    хтось може мені допомогти??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав stefanoroad Visualizza Messaggio
    привіт, а що не повинно статися......однак puntroppo цілих 3 рази, і це можна назвати для reallineamento картину або обмін після заміни батареї.

І завжди ті, з автоматичною коробкою передач.

Від'єднайте e2p і прочитати, не думаю, що тобі треба, щоб дуже, бо пін-код і в зашифрованому вигляді....принаймні, на W211 Серії, І я отримав цей безлад...

Я вирішив з Carprog 8.21.

Якщо у вас є 9 або 7 китайський варто змінити fw і взяти в 8.21....

інші рішення, якщо не хочеш нічого розбирати....перейти в mercedes, як вважають.....залежить від вашого досвіду і практики в цих питаннях

Ps: на випадок, якщо пін-код і зрозуміло, я раджу читати з ckecksum в 16 годин 16 Сторінок......в іншому випадку ви не бачите нічого.....крім того, що ep2 не все АЦП, тобто перейти протоколу I2C.

я маю на увазі і "смоляним чучелком", в залежності від моделі.

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав MustangGT Visualizza Messaggio
    привіт, а що не повинно статися......однак puntroppo цілих 3 рази, і це можна назвати для reallineamento картину або обмін після заміни батареї.

І завжди ті, з автоматичною коробкою передач.

Від'єднайте e2p і прочитати, не думаю, що тобі треба, щоб дуже, бо пін-код і в зашифрованому вигляді....принаймні, на W211 Серії, І я отримав цей безлад...

Я вирішив з Carprog 8.21.

Якщо у вас є 9 або 7 китайський варто змінити fw і взяти в 8.21....

інші рішення, якщо не хочеш нічого розбирати....перейти в mercedes, як вважають.....залежить від вашого досвіду і практики в цих питаннях

Ps: на випадок, якщо пін-код і зрозуміло, я раджу читати з ckecksum в 16 годин 16 Сторінок......в іншому випадку ви не бачите нічого.....крім того, що ep2 не все АЦП, тобто перейти протоколу I2C.

я маю на увазі і "смоляним чучелком", в залежності від моделі.
    На цій моделі радіоприймача e2prom-йдеться спокійно з упа і файл не зашифрований, навіть більше ніж, щоб отримати код, ви також можете відключити can.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    на жаль, мені не добре.....бути код магнітоли не має ніякого сенсу насправді....але деякі будинки, а деякі моделі роблять.

на упа я коментувати.....і поганий програміст.....ми найкращі.

але якщо ви говорите, що і зрозуміло, і легко відновити.....

це не повинно статися в будь-якому випадку

Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав MustangGT Visualizza Messaggio
    на жаль, мені не добре.....бути код магнітоли не має ніякого сенсу насправді....але деякі будинки, а деякі моделі роблять.

на упа я коментувати.....і поганий програміст.....ми найкращі.

але якщо ви говорите, що і зрозуміло, і легко відновити.....

це не повинно статися в будь-якому випадку
    Упа не wellon gp 800, але він вміє робити свою роботу добре, я тобі обіцяю, для мови, розшифрування файлів, магнітола, майже всі магнітоли fiat alfa lancia, навіть якщо на це існує кілька програм, які вони отримують код , в крайньому випадку радіо блоки з can, що не робить їх установку з одного автомобіля на інший навіть тут я не знайшов проблем привіт і хорошу роботу

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Упа не wellon gp 800, але він вміє робити свою роботу добре, я тобі обіцяю, для мови, розшифрування файлів, магнітола, майже всі магнітоли fiat alfa lancia, навіть якщо на це існує кілька програм, які вони отримують код , в крайньому випадку радіо блоки з can, що не робить їх установку з одного автомобіля на інший навіть тут я не знайшов проблем привіт і хорошу роботу
    упа це було доведено, в частині відсутності можливості в залежності від чіпа, щоб впоратися мене погані жарти, то я купив інший, теж саме.
    робота на чіп будь-якого жанру з далекого 1995 року, і я тебе запевняю, що програмістів у мене було, теорії не вистачає, і завжди була удача, щоб застосувати його в лабораторії.

упа і комерційний продукт, який я не куплю ніколи, може бути, я занадто вимогливий, але краще.
    що стосується кодів, ви праві, багато з них ясно, і я не капітан.

У цьому сортирі міста l ultima ruota del carro, ecu, автомобільних радіоприймачів,панелей, систем, різних мене приходять тоді, коли вони поставили свої руки, принаймні, в 3, і вони зробили один гірше іншого.
    Тоді ти розумієш, що для мене роботи легко не приходять, і коли в цьому випадку засіб, що я йду, щоб побачити і бездоганно завжди речі досить складні.
    Для мене і весь досвід, і мені було добре.

Бачиш, можливо, у випадку програмістів, як упа і kess для ecu, в цілях захисту кінцевого покупця, власник пристрою або півтора, і краще мати всі три клавіші, щоб робити операції.
    Більше функцій, є ще гірше, тому.

Є колеги, з strumetazioni від тисячі євро, які дозволять тобі зробити все, з багато цікавих функцій, та клацають як божевільні, у разі і іноді йде c.....то й вирішують, але не другий.

Зрештою, мій заробіток був від дому, ніж інші....навіть у випадку, якщо автомобіль.

Як пояснили в різних піст для мене MPcxx не відрізняється від інших фішки, принципи завжди ті, якщо ти їх знаєш, ти господар своїй сфері, і вчитися кожен день.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •