Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Обговорення: Toyota avensis не робить

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123

Toyota avensis не робить

Хлопці, у мене авенсіс 2.0 2001 року, що не котить, я помітив, що розгін з місця і труба турбіни всмоктується і перегинається у вас є ідея, що це може бути?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    привіт, скільки км автомобіль ?останній відрізок, коли й було зроблено?повітряний фільтр в якому стані, і якщо і дуже брудно стало.у діагностиці, що помилки є труби інтеркулер всі цілі?,робоче колесо турбіни і на місці або заблокований,дайте більше інфо.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Якщо для трубки турбіни увазі той, що надходить від повітряного фільтра, ймовірно у вас фільтр intasatissimo, а потім автомобіль soffocca..***** інс перевірити повітряний фільтр,потім сідаєш на робоче колесо турбіни(я не був заблокований, і що, отже, перешкод для всмоктування) зробіть ці елементи і дайте нам знати, як вона йде. Ці автомобілі часто мають проблеми з датчик витрати повітря, але він не повинен був прибирати труби у цьому випадку для...привіт і тримай нас в курсі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Ви насправді датчик витрати повітря і стаккато і йде трохи краще, але труба не те, що йде до фільтру, m, dell інтеркулера, всмоктується і перегинається

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Тоді перевір турбіну і інтеркулер, а потім продовжимо . У satina turbo рухається, коли заводиш?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    здавалося б, турбіна зупиняється, блокується.
    від'єднати шланг після турбіни і дивись, якщо щось трапиться. двигун працює як атмосферне, але працює.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Так, я відключив шланг, який засмоктує і машина їде краще, не, як ви очікуєте, але краще

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Dec 2016
    Повідомлення
    183
    Лол дивно, що ви не йдете, як ви очікуєте, з турбіною знімають XD

ти перевірив крильчатку турбіни? є спеціальні ігри? ламелі зруйновані? і т. д.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    прокотитеся з трубою, яка перегинається стаккато!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Хахаха ви з турбіни знімають, я не знаю, що я очікував, ну і добре. Однак, було, щоб зрозуміти і локалізувати несправність тепер управління турбіни, але й дивним, що роблю я недолік для мене особисто не траплялося, що затягнув пробки

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •