-
Toyota avensis не робить
Хлопці, у мене авенсіс 2.0 2001 року, що не котить, я помітив, що розгін з місця і труба турбіни всмоктується і перегинається у вас є ідея, що це може бути?
-
привіт, скільки км автомобіль ?останній відрізок, коли й було зроблено?повітряний фільтр в якому стані, і якщо і дуже брудно стало.у діагностиці, що помилки є труби інтеркулер всі цілі?,робоче колесо турбіни і на місці або заблокований,дайте більше інфо.
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Якщо для трубки турбіни увазі той, що надходить від повітряного фільтра, ймовірно у вас фільтр intasatissimo, а потім автомобіль soffocca..***** інс перевірити повітряний фільтр,потім сідаєш на робоче колесо турбіни(я не був заблокований, і що, отже, перешкод для всмоктування) зробіть ці елементи і дайте нам знати, як вона йде. Ці автомобілі часто мають проблеми з датчик витрати повітря, але він не повинен був прибирати труби у цьому випадку для...привіт і тримай нас в курсі
-
Ви насправді датчик витрати повітря і стаккато і йде трохи краще, але труба не те, що йде до фільтру, m, dell інтеркулера, всмоктується і перегинається
-
СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
Тоді перевір турбіну і інтеркулер, а потім продовжимо . У satina turbo рухається, коли заводиш?
-
здавалося б, турбіна зупиняється, блокується.
від'єднати шланг після турбіни і дивись, якщо щось трапиться. двигун працює як атмосферне, але працює.
-
Так, я відключив шланг, який засмоктує і машина їде краще, не, як ви очікуєте, але краще
-
Лол дивно, що ви не йдете, як ви очікуєте, з турбіною знімають XD
ти перевірив крильчатку турбіни? є спеціальні ігри? ламелі зруйновані? і т. д.
-
прокотитеся з трубою, яка перегинається стаккато!
-
Хахаха ви з турбіни знімають, я не знаю, що я очікував, ну і добре. Однак, було, щоб зрозуміти і локалізувати несправність тепер управління турбіни, але й дивним, що роблю я недолік для мене особисто не траплялося, що затягнув пробки
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму