Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 18

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123

Іскра не заводиться і не виходить на діагностику

Хлопці, у мене є іскра 1000, що не заводиться автомобіль і був вимкнений нормально, і після не більш матч підключенні діагностики, але не входить в управління двигуна, в той час як в АБС, подушки безпеки і т. д.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    здрастуйте, йосип, починає поглянути на запобіжники живлення блоку управління двигуна, повинні бути 2.

не просто дивитися,левін і контролює безперервність за допомогою мультиметра, часто здаються недоторканими потім переривається.

Давай більше інфо, завод GPL??двомісний ecu ?.

Також перевірте лінії живлення форсунок.
    Якщо ви можете допомогти мені у мене був випадок кілька місяців тому, що у діагнозі немає DTC і у мене в g-force харчування форсунок зупинений.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Запобіжники перевірені і вони в ПОРЯДКУ автомобіль частина з розпилювачем і збирається в мотоцикл, тільки, що перетворюється в три, але не можу зрозуміти, чому не виходить на діагностику, щоб перевірити блок живлення, не знаю, як це зробити у мене немає нікого, ще, але цей автомобіль все одно подвійний ЕКЮ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    перевірте роз'єм OBD не буде, що я якийсь обрив проводу....

у мене немає схеми в іншому випадку я б провів, для 99% часу роботи без.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Роз'єм obd працює, тому що я можу зробити діагностику на подушки безпеки, ABS входить не тільки в двигун

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    не сказав.....не в перший раз трапляється, канали не однакові для всіх ecu присутні....

Тут на форумі я читав, що у якийсь експерт з систем LPG

авто в електронному підлий, дуже підлий,коли я можу уникнути, що робити!.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Я знаю, але і друга, і я не хотів би відправити його в автосалон у випадку якщо ви знаєте, як зв'язатися з цим фахівцем LPG? Може, мені руку, навіть за

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    тоді, якщо це не входить у діагностику, може бути харчування ecu,схема на руці контролює маси,+12 + 12 під ключ

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Повідомлення
    119
    Здрастуйте, цілком може бути, що блокується іммобілайзером і не входить в діагностику двигуна. Примітка якщо має червоний світлодіод, який блимає, коли автомобіль без ключа в запаленні і, якщо можливо, світлодіодний індикатор згасне, коли вставити картину. Примітка також напруга не вище 12в

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Я не думаю, що нерухомо і проблема, тому що, якщо спрей спрей в групі дросельної заслінки l авто і мото поодинці навіть знявши спрей, але повертає на 3, потім прискорився і йде на 4, як ніби нічого ніколи не відбувалося переносяться на мінімум і повертає на 3, не спрей, а не частина
    Якби харчування ECU, не збирається в мотоцикл, так як блок управління не управління, насос, форсунки, свічки і т. д...
    За те, що повертаючи на 3 c і l припущення клапана або але для того, щоб увійти в діагнозі і дуже дивно, вже випробувані композиції, бджола та motor

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •