здрастуйте, чи можете ви дати мені відгук на цю карту, засуджену з РАЗ для defap і EGR off на Пежо 307 1.6 Td 66 Kw двигун 9HX. Я хотів би знати, якщо ви насправді зміна є повною та правильною. Спасибі. Додаю Орі і Mod.
ДЯКУЮ
здрастуйте, чи можете ви дати мені відгук на цю карту, засуджену з РАЗ для defap і EGR off на Пежо 307 1.6 Td 66 Kw двигун 9HX. Я хотів би знати, якщо ви насправді зміна є повною та правильною. Спасибі. Додаю Орі і Mod.
ДЯКУЮ
різниця між двома файлами для egr закритий. не я опублікував
Я додаю файл КРИЧИ, а то судимий за РАЗ . Можливо, я помилився? Спробуйте прикріпити ОРІ і МОД окремо. Чекаю відгук
Дякую
Я хотів би допомогти вам, але я не права, не треба довіряти тільки тому пошкодження були програми ..
egr закритий, добре, однак проблема в тому, що ти всю таблицю помилок нуль. В разі проблем на якийсь компонент пошлеш з розуму тих, хто там повинен покласти руки. У Фап замість того, що автомобіль не тримає , так що не обробляти файл для defap... не потрібно.
Спасибі blackwolf76. У мене є підозра. Якщо у вас є час і бажання, ви можете мені підтвердити, що для закриття EGR просто привести його у 0 (нуль) два panettoni сусіди за адресами, 1C4984 , або навіть криві адреси 1C7C2E ? Додаю sceen-school-х, які можуть бути корисні іншим користувачам.
Якщо у вас немає інших проблем просто скинути два panettoni.
Я б порекомендував тобі зробити гарний DEFAP+EGR від служби підтримки на форумах, а потім починає розуміти трохи Теорії, що добре чи ні!! крім того, як тобі і було сказано вище, від хлопчиків EGR була видалена, але з припливом DTC прокласти в разі інших проблем, не дізнаєшся, як пень!
Якщо ти хочеш знайти друга, до ПОВИНЕН Бути.