Результати 1-4 з 4

Обговорення: Документація Bosch EDC15C7

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283

Документація Bosch EDC15C7

Доброго ранку усім!!!!
    У мене запит трохи особливо: хто знає, будь ласка, скажіть мені, якщо ? можна знайти документацію про електрична схема плати Bosch EDC15C7, або, принаймні, якщо існує bancadati, де можна порівняти різницю в посиланнях і компонентами такого ебу в залежності від версії HW або SW або навіть просто код продукту, зазначений на ебу?
    Я повинен порівняти два, щоб зрозуміти, чи рівні вони або в чому вони відрізняються, тільки, що зараз я не можу відкрити їх...
    Спасибі велике!

PS: я почав тут цю тему, не знаючи, куди його вставити, так як ? запит трохи дивний і не потрапляють в інші розділи... Якщо адміністратори вважають, що в неправильному місці, прошу перемістити їх в потрібний розділ, і спасибі їм!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    372
    ви впевнені, що щось змінюється в ****llo конструкції? у самому справі, якщо змінюється hw повинні щось змінити, але, найчастіше, посилання і компоненти, рівні, до мене ? довелося smontarne та інші були рівні, я не smontanto на C7

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Привіт andreap!
    Саме тому, що? я не впевнений, що шукаю електричні схеми! Я хочу саме зрозуміти, чому так? на двох блоків з тим же кодом HW, деякі підтримують деякі функції, які відсутні в інших...

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2013
    Болга
    ПАЛЕРМО
    Et
    54
    Повідомлення
    39
    не зрозумів, а я і так само ідентичні

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми