Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 14

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК L'avatar di Tuono
    Дата Реєстрації
    May 2017
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    17

fiat panda 1.3, 75 л. с., контрольна лампа несправності двигуна блимає

доброго ранку...сьогодні вранці мені принесли fiat panda 1.3 75 л. с. з dsg автомобіль і вже в іншій майстерні, щоб видалити dpf і перепризначити.робота проводилася, але не в належному порядку, виключення від ecu для циклу регенерації, що автомобіль або навіть в регенерації..помічати і виправляти це..я бачив, що в додаток до різні помилки в діагностиці вирішуються..мене з'являється помилка кодування форсунок..пробував кодувати з діагнозом delphi і multiecuscan, але не називається коди..для того, щоб вирішити проблему, необхідний інший тип діагнозу для цієї програми?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав Грім Visualizza Messaggio
    доброго ранку...сьогодні вранці мені принесли fiat panda 1.3 75 л. с. з dsg автомобіль і вже в іншій майстерні, щоб видалити dpf і перепризначити.робота проводилася, але не в належному порядку, виключення від ecu для циклу регенерації, що автомобіль або навіть в регенерації..помічати і виправляти це..я бачив, що в додаток до різні помилки в діагностиці вирішуються..мене з'являється помилка кодування форсунок..пробував кодувати з діагнозом delphi і multiecuscan, але не називається коди..для того, щоб вирішити проблему, необхідний інший тип діагнозу для цієї програми?
    Якщо ви kess від меню, спробуйте прочитати коди форсунок, і писати знову. повинно працювати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    Citazione Спочатку Написав Fronzies Visualizza Messaggio
    Якщо ви kess від меню, спробуйте прочитати коди форсунок, і писати знову. повинно працювати
    порадьте, зробіть, як каже fronzies ти повинен вирішити.
    Якщо ти хочеш знайти друга, до ПОВИНЕН Бути.

Дата Реєстрації
    May 2017
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    17
    ви у мене kess v2, але пам'ятаю, що ця процедура навіть півник dell tools але на mj8 нью-панда, якщо я не помиляюся.це і 6f3 панда.і також включена на цій же функції?

Дата Реєстрації
    May 2017
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    17
    ок, я оновлю

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення
    187
    якщо ви вже втратили eeprom від першого запису kess не може перечитати. потрібно читати з діагнозом і побачити, якщо вони збігаються з кодом, який є на инжекторах і після re-cached.

Дата Реєстрації
    May 2017
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    17
    автомобіль мені привезли вже з проблеми, як сказав на початку, і тільки останній мені залишилося вирішити,я намагаюся зробити з kess, як вважають в іншому випадку я думав про інший діагноз, типу texa або brain bee.ви підкажіть, а..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    11
    Citazione Спочатку Написав Грім Visualizza Messaggio
    автомобіль мені привезли вже з проблеми, як сказав на початку, і тільки останній мені залишилося вирішити,я намагаюся зробити з kess, як вважають в іншому випадку я думав про інший діагноз, типу texa або brain bee.ви підкажіть, а..
    якщо автомобіль почав рух, в 99% випадків, як я сказав, вирішуйте.

Дата Реєстрації
    May 2017
    Болга
    неаполь
    Повідомлення
    17
    спасибі fronzies я розповім тобі завтра

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jun 2014
    Повідомлення