Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 12
    СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179

проблема-сіті fiat new panda 1.2

привіт, хлопці у мене проблема з panda,клієнт мене привів деякий час назад, тому що кожен раз він з'являється, червоний індикатор в сіті, а підсилювач керма став твердим.у мене машина з не горить все працює,я роблю діагностику в сіті і не дає мені доступ мені підказує, втратили зв'язок з кораблем,на цій машині завжди antrain в діагностиці)у всіх інших ecu виходить спокійно не виявлена помилка.я думав, що є якась проблема в лінії can у формі до міста, що мені здається, abs,але в ecu abs не існує ніхто не приходить,тепер має індикатор-сіті горить майже завжди,намагаюся увійти в діагностику, але нічого, і як завжди помилки не виявлені в інших ecu.діагностика проводиться з fiatmultiscarrer,delphi,wowww,beenby .Комусь це коли-небудь траплялося щось подібне?
    дякую

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав beppe.c Visualizza Messaggio
    привіт, хлопці у мене проблема з panda,клієнт мене привів деякий час назад, тому що кожен раз він з'являється, червоний індикатор в сіті, а підсилювач керма став твердим.у мене машина з не горить все працює,я роблю діагностику в сіті і не дає мені доступ мені підказує, втратили зв'язок з кораблем,на цій машині завжди antrain в діагностиці)у всіх інших ecu виходить спокійно не виявлена помилка.я думав, що є якась проблема в лінії can у формі до міста, що мені здається, abs,але в ecu abs не існує ніхто не приходить,тепер має індикатор-сіті горить майже завжди,намагаюся увійти в діагностику, але нічого, і як завжди помилки не виявлені в інших ecu.діагностика проводиться з fiatmultiscarrer,delphi,wowww,beenby .Комусь це коли-небудь траплялося щось подібне?
    дякую
    привіт, в даний момент, що не горить контрольна лампа і кермо працює, дозволяє увійти в діагностику?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    ні!поки все працює, не можу ввійти ні в ecu-сіті, ні в abs це те, що я не розумію.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    ніхто не хоче допомогти????

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    круглов не є ознакою несправності просто вирішити,я думаю, що ти аферист спочатку варто знайти схема електрична city і перевірити, якщо до з'єднання надходять необхідні сигнали,не тримає я зі схем, якщо немає, я їх викладала фото

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    проблема вирішена сьогодні вранці,провід пін-9 в роз'єм obd розтягується і зупинився всередині.
    спасибі.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Citazione Спочатку Написав beppe.c Visualizza Messaggio
    проблема вирішена сьогодні вранці,провід пін-9 в роз'єм obd розтягується і зупинився всередині.
    спасибі.
    Так краще через поломки?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    сицилія
    Повідомлення
    179
    єдине, що я думаю, якісь фальсифікації dell електрика, який поставив нас в руках до мене.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di scinti
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    (LT)
    Повідомлення
    276
    Відмінний іноді навіть найпростіші речі, зіпсувати ваш день

НОВАЧОК L'avatar di Gica
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    22
    Пін-код 9 це не стандарт для роз'єму obd. Ймовірно, що Fiat використання, спеціально для "сіті". Добре, що ти знайшов обрив проводу всередині ізоляції

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •