хлопці, хтось знаннями для того, щоб скинути керівництво з видалення fap в цілому?
хлопці, хтось знаннями для того, щоб скинути керівництво з видалення fap в цілому?
Привіт radd7.Я на мого Анти-я це зробив 1 рік назад, і якщо може зацікавити я зробив так.Я зв'язався з різних підготовчих, щоб знати, що може виключити dpf і клапана egr ебу.Потім я знайшов одного розряду дорівнює від шкідника,я розрізав і висипав кераміки залишаючи недоторканими каталізатор,припаяти до tig і відкласти в сторону.Я пішов від укладачів якого я виключив dpf і egr з електронним.Після, що одного разу, прийшовши додому, я замінив вихлоп оригінал зі зміненим раніше і до цих пір у мене не було проблем.Отже, відмова електроніки та фізичне видалення dpf, в іншому випадку він не регенерує, і протягом короткого часу шість етапів.Деякі майстерні пропонують за додаткову плату також фізичне видалення dpf,але я зробив від мене.Я розвантаження оригінальної, що якщо ви захочете продати автомобіль, то я завжди можу зібрати і відновити блок управління двигуном.Я сподіваюся бути в змозі допомогти.
rad є онлайн-сервіс форуму
Якщо ти хочеш знайти друга, до ПОВИНЕН Бути.