-
Полювання на карти з Excell
Можливо, цей мій пост марний для більшості.
В моїй презентації я очікував, що використовується Excell, щоб виявити і проаналізувати карти ебу моєї MG TF, а не драйверів.
Відкрити два файл орі і мод з Winols (Демо), конвертація з Hex в десяткову, прокручується миші на всю таблицю я скопіювати і вставити на Excell (стовпець адрес не копію, проте легко відновити з парою формул і функції Dec.Hex), так що я розмістити дві таблиці поруч один з одним.
Є відносно легко визначити карти потенційних, шукати пари чисел, які вказують розмір X*Y, а потім ВР, так само, як виявити карти змінені (наприклад, шляхом додавання всіх чисел в таблиці, і порівняння результатів цих двох сум).
Де корисність використовувати Excel ? При копіюванні карти, привести себе в порядок, ВР готові в якості декартових осей, а потім значення, після чого, використовуючи функцію копіювання, можна перенести осей X і Y, що es розділити всі числа в таблиці для 100 або 1000, або, у разі лямбда-виразу, який позиціонував себе як відсоткові значення порівняно з 14,7, розрахувати фактичні значення (нулі відповідає 14,7, значення відповідає 30 97% - з 14,7 і так далі).
Ви можете легко зробити графіки/карти в 3D, використовуючи відповідну функцію, колеса. Більш складним, але можливим реалізувати графіки в 2D.
І можна додати інші ВР і розрахувати проміжні значення, з допомогою простої лінійної інтерполяції.
Здавалося б, що з Excell ви можете обчислити контрольну суму таблиці, але мені потрібно проти допомогти найближчим часом.
-
вітаємо , звичайно, цікаво.
враховуючи, що ці функції, які ти виявив, такі ж, які реалізуються в основних програм обробки.
тільки, що вони прийшли раніше, тому що вони почали набагато раніше, і вони розробили і заданого режиму розрахунку, призначені для конкретного використання відображень.
але немає нічого краще, ніж реалізувати функції людини.
-
чесно кажучи, в першому читанні, мені здається, можна зробити все, що ви говорите, навіть з winols, але якщо ви знайшли себе добре з excel, звичайно, не вистачає творчості і винахідливості 
Вітаємо і дякуємо, що поділились ^^
-
Ви абсолютно праві, ці функції розрахунку присутні в Winols, насправді ідея прийшла до мене, вивчаючи пару підручників, Winols, де пояснювали, як керувати властивостями карт, ЩО програми ми визначили карти з їх ім'ям. Без Winols damos або водій і т. Д. для ебу Rover MEMS3 не вийде. У разі АФРИКИ я не думаю, що з winols, можна застосувати формулу простий, але тим не менше з кількома операціями (наприклад, значення в карті 80 => 80/10 = 8 (100-8)*14,7/100 = 92% з 14,7 = 13,5).
На Excell ви можете розфарбувати клітини, які виявляють розмір карти, ви можете виділити з квітами ВР, буде звикнути з excell (в минулому я використав, щоб проектувати геометрію рульового управління, яка паралелограмна підвіска з анімації з графіками хмара).
На веб-сайті ви знайдете натяки розрахунку контрольної суми з Excell.
Дякую за привітання, може бути, дайте мені руку, перевіряючи, адреси, карти, див. інший пост.
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму