-
lybra 1.9 jtd edc15c5 5 plug
всім привіт, у мене невеличка проблема і мені потрібна ваша допомога, якщо можна, ок....я втратив єдиний ключ від моєї lybra 1.9 jtd з блоком управління edc15c5 5 plug eeprom 24c04, звідти все і почалося:
1-намагається зробити scodifica я помилився, вказавши файл, який не має нічого спільного, що працюють на flash 29f400, з допомогою galletto 1260, результат зафіксований, є неправильна на ланцюгу, і я згорів
2-після того, як я добре знав процедуру і я купив інший блок управління, galletto fgtech v54, і програміст упа, щоб отримати доступ до eeprom, результат.....дані sw і hw флеш-блок управління не був схожий на оригінал
3-я купив інший блок управління, але на цей раз переконавшись, що все було однаково, ніж оригінал, і я, нарешті, вдалося отримати доступ до eeprom 24c04 робить частково, я купив у замку ключ і іммо, результат машина завелася тільки, що не працює турбіна і індикатори несправності двигуна, подушки безпеки, подушки безпеки пасажира горить завжди, ситуації, які не відбувалися 1, і, отже, мені було цікаво, якщо центрируют з новими даними flash 29f400 на 3 бо, я все ще тримає дані в flash 29f400 від 1-блок управління згорів, а потім у мене не працює пульт дистанційного керування, я хотів би знати, як встановити його, тому що він працює знову, заздалегідь спасибі і хорошого дня
Теги для Цієї Дискусії
Запис
- Ти ви не можете створювати нові теми
- Ти ви не можете надіслати відповіді
- Ти ви не можете відправляти вкладення
- Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
-
Правила Форуму