Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    29

вкл вентиляторів з послідовним

привіт ,хто-небудь мені може сказати, чому загоряються всі вентилятори з послідовного порту ,лампа іммо загориться рівним світлом, щоб потім вимкнутися у 80%читання,виконана з успіхом,і чому ecm не може знайти драйвер, орі, але якщо я пишу, марка і модель мені не приходять потяги?якщо я візьму один з цих дані ліжка будуть виправлені?спасибі всім, хто дав мені відповідь

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    скажи хоч, що автомобіль,що потім і т. д. я,все одно йде на захист ебу, але це все нормально,коли пишу, я stacchilospinotto вентиляторів або постав бустер,якщови не може знайти драйвер, puòanche бути, що вже змінено

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    Citazione Спочатку Написав h2o Visualizza Messaggio
    привіт ,хто-небудь мені може сказати, чому загоряються всі вентилятори з послідовного порту ,лампа іммо загориться рівним світлом, щоб потім вимкнутися у 80%читання,виконана з успіхом,і чому ecm не може знайти драйвер, орі, але якщо я пишу, марка і модель мені не приходять потяги?якщо я візьму один з цих дані ліжка будуть виправлені?спасибі всім, хто дав мені відповідь
    МАРКА, ТИП, МОДЕЛЬ, ОБ'ЄМ двигуна, З, ЩО ВІН ЧИТАЄ І ПИШЕ, я маю на увазі, ви повинні дати більше інформації, якщо ви попросите допомоги, в іншому випадку і як знайти класичну голку в копиці сіна.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    29
    здрастуйте ,тоді я йду з замовлення ,мотоцикл s4r 996 ,блок управління 5 hw610,інструмент жовтий курча,я додаю файл ліжко, якщо хтось хоче дати в око, і мені може сказати, якщо вже це spippolare,забув і т. д. викачати з форуму 18000 і розбиті drive titanium,просто у мене мало часу, я читаю в bdm,звичайно, ви би зрозуміли, що я любитель з захопленням .спасибі і до наступного привіт996 decrip.zip

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    цей ecu не читати в BDM.
    уго ---- президент A.E.P.

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    29
    дякую за відповідь, але ви могли б бути більш ясно,я, може бути, надає неправильний файл?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    29
    чому я не можу читати e2p?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    29
    вибачте, я шукаю 5amhw610 у вас є пропозиція, спасибі, привіт

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Болга
    асколі-пічено
    Повідомлення
    285
    ви з допомогою спеціального обладнання e2p

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    29
    я не хочу відкривати ще один пост за дурниця,я знайшов ecu iaw 5 hw 610bf,я хотів би зробити клон моєму,тільки, що на моїй не вистачає двох останніх букв bf , моє питання :чи можу клонувати? ви можете мені сказати, якщо файл, який я виклав-це орі ? дякую за відповіді

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •