Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    4

Lightbulb Модифікації ебу - Який межа?

Привіт, у мене Fiat Stilo 1.9 JTD. Це теж, як і всі, має іммобілайзер, який у мене заблокований вже два рази. На щастя, я зміг відновити його. Я новачок в цьому форумі, і я прочитав в правилах, що не можуть запропонувати crack програмного забезпечення. Що це означає? Про яку свободу він господар корабля? По-моєму, не існує обмежень на crack, що хтось може зробити на блок управління. Ніхто не може зобов'язати господаря транспортного засобу, щоб мати сигнал тривоги, який потім до того ж, це дорого, щоб виправити, або, може бути, може не сподобатися господаря транспортного засобу. Про внесення змін до ебу, які будуть обмеження? Якщо говорити про DPF і значень забруднення є добре інші системи, які можна встановити і які забруднюють менше, а тому просто, що в кінці кінців один, якщо вийде як з аналогічним результатом. Яка ще може бути обмеження, щоб маніпулювати вашого автомобіля?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Привіт Роберто ласкаво просимо..
    тут, на форумі забороняється розміщувати/обговорювати Програми Cracked/контрафактною/Піратською..
    не в твій автомобіль, ти ****** робити те, що хочеш.. але уваги на ґрунті кімната..
    правила дорожнього руху говорить і заборонили будь-які маніпуляції з технічні характеристики автомобіля..
    так що вважай, що і у вашому рикші дати більше коней/збільшити викиди "те, що карта зроблена в борг, не забруднює навколишнє середовище більше"/ видалити FAP-DPF/і т. д. і т. д.
    у даі йдуть, щоб побачити волосся в яйце,
    вважай, що підключити манометр не ведуть до внутрішньої частини автомобіля, відправляють додому без книжки,номерний знак світла,світлодіодні вогні, ксенон,ідеал..
    і список буде довгим..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    4
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Привіт Роберто ласкаво просимо..
    тут, на форумі забороняється розміщувати/обговорювати Програми Cracked/контрафактною/Піратською..
    не в твій автомобіль, ти ****** робити те, що хочеш.. але уваги на ґрунті кімната..
    правила дорожнього руху говорить і заборонили будь-які маніпуляції з технічні характеристики автомобіля..
    так що вважай, що і у вашому рикші дати більше коней/збільшити викиди "те, що карта зроблена в борг, не забруднює навколишнє середовище більше"/ видалити FAP-DPF/і т. д. і т. д.
    у даі йдуть, щоб побачити волосся в яйце,
    вважай, що підключити манометр не ведуть до внутрішньої частини автомобіля, відправляють додому без книжки,номерний знак світла,світлодіодні вогні, ксенон,ідеал..
    і список буде довгим..
    Привіт cinqueturbo, я думаю, що ми не повинні турбуватися так багато. Ви кажете, що навіть ви не можете підключити манометр? Ну! Цього не знала. Було б не тільки фашизм, але нерозумно фашизм з їх боку. Ксенонові фари? Для фар я також згоден, тому що ви не можете засліпити інших. Що стосується забруднення без DPF дійсно їх злочинцями, тому що їх система DPF видає нано-частинок, які викликають рак, а є сьогодні фільтр на ринку, не пам'ятаю назву, яка краще працює, не видає нано частинки, і ті ж результати. Для того, щоб клапан EGR? Всі знають, що псує двигун. Є ті, хто видаляє але рішення ще не було. Що стосується зміни в блок управління, ви можете собі уявити, що якщо блок управління, забирає силу, коли вона хоче, то мінімальне побудувати красивий гігант обхід, де видалити повністю у разі небезпеки. І доведеться платити, навіть у промисловості, тому що якщо станеться аварія, ви можете подати до суду за шкоду.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Мова широкий, ми можемо говорити про них місяцями і не отримати в будь-якому місці за цей менталітет..
    золото, щоб поставити на ринок автомобілі повинні відповідати певним стандартам забруднення і т. д. тільки те, що вже після 30-60 тис. Км знаходяться поза законом на 100% з їх системами сьогоднішніх...
    забув, з приводу Нерухомості у вашому Стилуса шість ****** видалити..але як для Підтяжки обличчя з Км і підробки і карається законом.
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Mar 2017
    Повідомлення
    4
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Мова широкий, ми можемо говорити про них місяцями і не отримати в будь-якому місці за цей менталітет..
    золото, щоб поставити на ринок автомобілі повинні відповідати певним стандартам забруднення і т. д. тільки те, що вже після 30-60 тис. Км знаходяться поза законом на 100% з їх системами сьогоднішніх...
    забув, з приводу Нерухомості у вашому Стилуса шість ****** видалити..але як для Підтяжки обличчя з Км і підробки і карається законом.
    Тепер для них більше не є стандартом забруднення більше, що ще один стандартний отруєння так, що вони зроблять більше грошей з Big Pharma. Шкода, що ми не знаємо, скільки з них беруть рак. Немає статистики у цьому відношенні. Що стосується кілометрів видалені промисловість не багато зробив, щоб захистити тих, хто купує. Немає системи для того, щоб дізнатися, скільки кілометрів він зробив автомобіль, але я впевнений, що якщо ви наносите дуже мало, система знаходиться. Як тільки знімаєш кришку моторного масла, вже бачиш, частин двигуна, що якщо виміряти з допомогою мікрометра ви точно знаєте, скільки кілометрів транспортного засобу. І тоді, я думаю, що ми баксів, чому я кажу "голову, що не кажіть називається peveler".

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •