Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 11

Обговорення: alfa147 помилка p0203

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74

alfa147 помилка p0203

Добрий вечір всім у мене альфа 147 1.9 jtd 150cv 2006 рік, який смикає і не набирає швидкість, у діагнозі у мене помилка p0203 ланцюг форсунки 3 відкрито.
    На холостому машина працює добре, коли він вимагає, газ зриває і не бере обороти я спробував від'єднати і приєднати вилку, але, здається, все в порядку може бути проводка ? ви це вже зрозуміли ?
    заздалегідь спасибі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Нагнітач Visualizza Messaggio
    Добрий вечір всім у мене альфа 147 1.9 jtd 150cv 2006 рік, який смикає і не набирає швидкість, у діагнозі у мене помилка p0203 ланцюг форсунки 3 відкрито.
    На холостому машина працює добре, коли він вимагає, газ зриває і не бере обороти я спробував від'єднати і приєднати вилку, але, здається, все в порядку може бути проводка ? ви це вже зрозуміли ?
    заздалегідь спасибі
    Як виправити, як ми поставили діагноз?
    Навряд чи проводка, може роз'єм і сталося..
    Перевірте, якщо вони відкриті ECU і не опечатані, як велить бог, і наявність води в інтер'єрі..
    В іншому випадку, враховуючи простоту розбирання і портали від pompista довіри буде котушка інжектор..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    спасибі велике, тоді:
    корекція cil 1 -0,60 мм3/inj
    корекція цил 2 -0.26 мм3/inj
    корекція cil 3 0.00 мм3/inj
    корекція цил 4 0.79 мм3/inj
    управління ecu і потім, якщо ви не збираєтеся робити капітальний ремонт інжектор
    ще раз дякую, як тільки розберуся, дам знати

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    поло 1.2 бензин мене цей дефект, але не 4 досконала, була кульгаючи, обмінялися форсунок, але там завжди було 3, що не так.

роз'єми ідеально підходять, для контролю сигналу, однак, був нестійкий, легко було ок.....розпорошується тільки розкислювачі, переклад мотоцикл, видалив DTC двигун, ніколи більше вигляд.....

той факт, що контакти були, нормально, і не сказав, ce сигнал надходить чудово, просто мало.....сплеск флюсу погано не робить.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Нагнітач Visualizza Messaggio
    спасибі велике, тоді:
    корекція cil 1 -0,60 мм3/inj
    корекція цил 2 -0.26 мм3/inj
    корекція cil 3 0.00 мм3/inj
    корекція цил 4 0.79 мм3/inj
    управління ecu і потім, якщо ви не збираєтеся робити капітальний ремонт інжектор
    ще раз дякую, як тільки розберуся, дам знати
    Перш, що призводить до перегляду реверс "неповноцінний" з іншого циліндр і подивитися, якщо дефект переміститься..
    Відзначені 1-2-3-4 в іншому випадку вам доведеться перекодувати коди ima..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Болга
    Castelforte
    Повідомлення
    312
    Доброго дня, в майстерні мені довелося 3 рази на 150 л. с. завжди в третьому інжектор роз'єм новий і все працювало після! Доброго дня всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Перш, що призводить до перегляду реверс "неповноцінний" з іншого циліндр і подивитися, якщо дефект переміститься..
    Відзначені 1-2-3-4 в іншому випадку вам доведеться перекодувати коди ima..
    але що я пишу вам це зробити!......що я в діда, який стріляє c....вас!....що я тільки що написав!.....

те, що сталося на полюсі, а не на альфа всі роз'єми це!......

я виявив, що гарячої води!......

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    Citazione Спочатку Написав salvatoreragonese Visualizza Messaggio
    роз'єм новий
    може бути, тому і більш зрозуміло, ніж те, що написав спаситель

......звичайна історія....ви, механіки, ви все знаєте....тепер ви знаходитесь programmatri, інформатики,біохімії, pompista і інженерів, тому що ви дізнаєтеся від зображення підключити 1 програміст і натиснути три кнопки.

тоді я, що я, механік, тому що я зробив розподіл на самоті, тому з сьогоднішнього дня я можу робити роботу для клієнтів і кирпатий поради, як папуга повторювати?....

Посилання і чисто прямий......

я відмовляюся від неї.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2013
    Повідомлення
    293
    контролює faston третій циліндр, що не розмитими,

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    спасибі всім, проблема вирішена...я пішов від бійні я взяв виделку вже дротовий зварювання і різання дроту і машина їде, що є порушенням....після того, як уважно спостерігав він бачив кубло спалили всередині, ще раз спасибі всім

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •