Результати 1-4 з 4

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    6

Відгук карта альфа 156 sw 2.4 20v

Привіт всім, пишу від імені мого брата, що він це 156 2.4 Jtdm 20v 2004 року....його приятель переробив карту, але за його словами (мій брат) споживає багато, навіть з постійною швидкістю!!! Вона була закритою карті, навіть egr...має бути правдою, враховуючи, що повернуто з фланцем і не горить.
    Я додаю файл орі і mod, сподіваючись на ваше нагляду.
    Дякую
    File Allegati Файл Вкладення

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    6
    Хлопці, ніхто не знає, можна дати відгук на цій карті?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав взламываю Visualizza Messaggio
    Хлопці, ніхто не знає, можна дати відгук на цій карті?
    Пошкодження не зробити..
    про споживанні та дав правильну натяк на дизельне паливо нічого, бо не думаю, що це можливо надмірне споживання дизельного палива на крейсерській швидкості, тому що фамільні кроком були від 50% педаль на..
    за винятком часу уприскування, що і партія трохи рано.. PS фази уприскування і від знову не та edc15
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    6
    Спасибі за ваш інтерес cinqueturbo карта необхідна для того, щоб мати досить великий крутний момент на низьких в межу можливого, не знаю, якщо час впорскування, де партії найближчим часом цікавить саме цей запит
    У всіх випадках ви абсолютно праві щодо споживання....насправді проблема виникла після того, як підробив важливий орган, і машина була ще орі!!
    Після цього вашої відповіді я схиляюся перед вашим професіоналізмом.

PS залишивши і етапу уприскування створює проблеми, або мені треба повернути обов'язково?
    Спасибі ще раз п'ять

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •