Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 34

Обговорення: тиск max 1.52 бар

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102

тиск max 1.52 бар

Привіт всім.
    У мене alfa romeo gt 150cv mjtd edc16c8.
    У мене є невеликий завантаженій карті.
    У мене встановлений 2 манометр тиску турбіни, які дають мені обидва 1.75 бар пік, щоб потім спуститися до 1.65 бар.
    Я пробував різні датчики, щоб прочитати тиск турбо, в тому числі один, який повинен прочитати до 307000 гпа.
    Але мені діагноз завжди 1.52 бар максимум...чому?
    Дякую за відповіді.
    Паскуале

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав паскуале Visualizza Messaggio
    Привіт всім.
    У мене alfa romeo gt 150cv mjtd edc16c8.
    У мене є невеликий завантаженій карті.
    У мене встановлений 2 манометр тиску турбіни, які дають мені обидва 1.75 бар пік, щоб потім спуститися до 1.65 бар.
    Я пробував різні датчики, щоб прочитати тиск турбо, в тому числі один, який повинен прочитати до 307000 гпа.
    Але мені діагноз завжди 1.52 бар максимум...чому?
    Дякую за відповіді.
    Паскуале
    Ммммм... ви пробували міняти датчик тиску?
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Привіт і спасибі, що відповіли...ви в мене змінилися 3 оригінальні bosch, завжди 1.52 бар. Навіть з тим, від 3bar абсолютні пригвождает до 1.52 бар, т. е. 2.5 бар абсолютних. Річ 'неприємна'!

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Привіт і спасибі, що відповіли...ви в мене змінилися 3 оригінальні bosch, завжди 1.52 бар. Навіть з тим, від 3bar абсолютні пригвождает до 1.52 бар, т. е. 2.5 бар абсолютних. Річ 'неприємна'!
    Але і зіставляється або натисніть електроніки машини?

може бути, і був зворушений, коли ВР, який блокує дисплей з інструмент..

більше ніж може також залежати від інструменту, читання, спробуйте з іншого діагностики..

у мене в родині EDC16C8 мені довелося мати затримки читання, але не відшарування читання між манометром і датчиком оновити..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Якщо це доказ того, що ви вже зробили, ви читали, принаймні, 1.6 бар діагностики?
    Якщо ви код вашого датчика тиску 0 281 006 028 - 0 281 002 437 - 0 261 230 313 - 0 281 006 076

Я постараюся зробити читання з МНС...як тільки зможу...тому що це тягнути на 5 передачі, і я повинен йти на схему не так близько!

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Машина зіставляється, але не був зворушений жоден ВР невідомо. Я використовував титан і унікальних об'єктів з драйверів були ті, щоб закрити egr, панеттоне 4, щоб розблокувати prex rail 1450bar і біти, щоб розблокувати IQ.

Але скажи мені: У EDC16C8, що у вас в сім'ї перевищує 1.52 bar від діагностики? Ви можете спробувати, будь ласка?
    Але скажи мені: У EDC16C8, що у вас в сім'ї перевищує 1.52 bar від діагностики? Ви можете спробувати, будь ласка?
    Так, я випадковими заробітками факти і повертає на 1,8 тиску манометр, який діагностики..

Якщо це доказ того, що ви вже зробили, ви читали, принаймні, 1.6 бар діагностики?
    Якщо ви код вашого датчика тиску 0 281 006 028 - 0 281 002 437 - 0 261 230 313 - 0 281 006 076

тут ви берете мене зненацька..я можу бачити і знати..

Я постараюся зробити читання з МНС...як тільки зможу...тому що це тягнути на 5 передачі, і я повинен йти на схему не так близько!
    потім за допомогою іншої, якщо зараз?? спробуйте, і ми оновлюємо

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Машина зіставляється, але не був зворушений жоден ВР невідомо. Я використовував титан і унікальних об'єктів з драйверів були ті, щоб закрити egr, панеттоне 4, щоб розблокувати prex rail 1450bar і біти, щоб розблокувати IQ.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Ось моя картка...вам подобається?
    File Allegati Файл Вкладення

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ось моя картка...вам подобається?
    Паскуале, але ти бачив поліпшення з цих карт?

turbo ти вимагати максимум 2493mb так мало 1,5 Бар, ви не торкнулися vgt і з тим, що мало дизельного палива, що ви додали і у вас розблоковано сумніваюся, перевищує 1,6..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2014
    Болга
    Брешія
    Повідомлення
    102
    Це карта, що я в даний час.
    Стенд випробування говорить 200cv.

Знаєте цю карту на цю адресу?: 0EBEDE

Карту, що я виклав на початку-це те, що я дам, якщо не вдасться вирішити питання блокування на 1.52 бар. Це тому, що, незважаючи на обмежувачі на 1.65 бару, коли він пригвождает до 1.52 і проходять 10 секунд, йде у відмову, помилка p0235.

а....
    Якщо ваш edc16c8 в діагноз, ви 1.8 бар, то датчики, які я пробував, всі вони в жахливому стані...тому я прошу тебе, будь ласка, дайте мені знати, код свій.

Але справами ти зробив? Я питаю, чому ми так впевнені, що там не якийсь біт, прихований, керівник блоку до 1.52 бар.

Спасибі і добре провести вечір.
    File Allegati Файл Вкладення

Сторінка 1 з 4 123 ... ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •