Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 16

Обговорення: Lancia Lybra 1.9 jtd, який ебу?

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49

Lancia Lybra 1.9 jtd, який ебу?

Привіт, в мене питання для форуму, у мене машина на mensionata і я хотів би яка марка і модель ебу збирає.
    Машина ? 2001 року, мені потрібно, щоб побачити, якщо відсутність зв'язку з програмою для діагностики ? не те, що ви вибрали правильний ебу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    привіт...центр повинен бути bosch edc 15...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    якщо у вас є зв'язки, ви повинні спробувати з іншого діагноз і подивитися, якщо виходить чи ні!!

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    деякі моделі цієї серії автомобілів, важко нам вдається спілкуватися. Спробуйте вибрати 156 першу серію і подивитися, якщо ви, тому увійти...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Привіт ppsch, в 2001 році повинні вже? бути euro3, а потім блок управління встановлений на цій машині ? є Bosch EDC15C7.
    У разі, якщо б він замість цього ще euro 2, ? є Bosch EDC15C5.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    293
    залежить від виду діагностики, які використовують професійний або менше я з texa на ці блоки у мене не було ніколи проблем, діалог,доказ дев'ять було б спробувати з іншого діагноз...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Повідомлення
    231
    я підтверджую те, що говорить барт 15C5/15C7 і більш безпечне перше, будучи в 2001 році, другий був більш євро-4 2003/4

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di bart
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Повідомлення
    283
    Здрастуйте, michell, вибачте, якщо я наполягаю, але я знаю досить добре Lybra jtd: перші були euro2 і стояли Bosch edc15c5 (відомих також механічно погляду, щоб EGR, пневматичний) і зроблені до '00, всі наступні (з 2000/01) були оновлені до версії euro3 і оснащені Bosch edc15c7 (і egr управляється електрично). Я не думаю, такі євро-4, чому? повинен бути вихід продукції до введення цього правила...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    49
    Citazione Спочатку Написав bart Visualizza Messaggio
    Здрастуйте, michell, вибачте, якщо я наполягаю, але я знаю досить добре Lybra jtd: перші були euro2 і стояли Bosch edc15c5 (відомих також механічно погляду, щоб EGR, пневматичний) і зроблені до '00, всі наступні (з 2000/01) були оновлені до версії euro3 і оснащені Bosch edc15c7 (і egr управляється електрично). Я не думаю, такі євро-4, чому? повинен бути вихід продукції до введення цього правила...
    Від того, що ви говорите мені, будучи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ з управління електричної, а не амортизатор desumo, що ебу як edc15c7.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    485
    насправді всі автомобілі, обладнані edc15c7 має egr електронний...

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •