Привіт, в мене питання для форуму, у мене машина на mensionata і я хотів би яка марка і модель ебу збирає.
Машина ? 2001 року, мені потрібно, щоб побачити, якщо відсутність зв'язку з програмою для діагностики ? не те, що ви вибрали правильний ебу.
Привіт, в мене питання для форуму, у мене машина на mensionata і я хотів би яка марка і модель ебу збирає.
Машина ? 2001 року, мені потрібно, щоб побачити, якщо відсутність зв'язку з програмою для діагностики ? не те, що ви вибрали правильний ебу.
привіт...центр повинен бути bosch edc 15...
якщо у вас є зв'язки, ви повинні спробувати з іншого діагноз і подивитися, якщо виходить чи ні!!
деякі моделі цієї серії автомобілів, важко нам вдається спілкуватися. Спробуйте вибрати 156 першу серію і подивитися, якщо ви, тому увійти...
Привіт ppsch, в 2001 році повинні вже? бути euro3, а потім блок управління встановлений на цій машині ? є Bosch EDC15C7.
У разі, якщо б він замість цього ще euro 2, ? є Bosch EDC15C5.
залежить від виду діагностики, які використовують професійний або менше я з texa на ці блоки у мене не було ніколи проблем, діалог,доказ дев'ять було б спробувати з іншого діагноз...
я підтверджую те, що говорить барт 15C5/15C7 і більш безпечне перше, будучи в 2001 році, другий був більш євро-4 2003/4
Здрастуйте, michell, вибачте, якщо я наполягаю, але я знаю досить добре Lybra jtd: перші були euro2 і стояли Bosch edc15c5 (відомих також механічно погляду, щоб EGR, пневматичний) і зроблені до '00, всі наступні (з 2000/01) були оновлені до версії euro3 і оснащені Bosch edc15c7 (і egr управляється електрично). Я не думаю, такі євро-4, чому? повинен бути вихід продукції до введення цього правила...![]()
насправді всі автомобілі, обладнані edc15c7 має egr електронний...