всім привіт те, що я пропоную сьогодні це не проблема, щоб вирішити, але рішення.

Я представив в попередньому пості проблема зняти акумулятор на смарт forfour 1.5 dci 2006 року 70cv і відступ у п'ятницю проблема з центральним замком.

Дефект:
приводи залишаються відкритими і при натисканні кнопки на пульті дистанційного управління або клавіш внутрішніх клацання реле, але нічого не відбувається.
В діагноз, ви не знайдете будь-яких проблем, як правило, немає. машина була 2 місяці в колі для різних майстерень, кузовів, електрики і механіки.

Результат:
ніяких дефектів в діагностиці, ce блокування з наміром 450 євро для заміни всі приводи та інші 60€ за блок комфорту, який стоїть за lacatole запобіжників.

Для того, щоб перше, що я перевірив, з автономним електроживленням всі приводи, перехоплюючи від роз'ємів на двері для того, щоб перевірити, якщо вони були замкнуті, або якщо поглинання було надмірним.
Контроль зробив по 2 причинам, по-перше, тому що я знайшов запобіжник N°30 від 16 В (синій) гару, який займається харчової приводи і роз'єм obd звідси і підозра, що один з приводів був у короткому.
Важливий аспект, щоб розглянути, і, що, коли реле клацають система забезпечує також виміряти поглинання, так що якщо один з закриття не спрацює ні одна застібка не працює.

перше, що потрібно зробити, щоб вирішити цю проблему і зняти і відкрити з обережністю, блок управління комфорту.
ви знайдете 5 реле подвійний і одним односпальним ліжком....починаючи розібрати і перевірити, але не з тестер, йдуть пілотовані 12в і рекомендую підключити лампочку на контакт, щоб перевірити поточний крок.

Це тому, що з мультиметр безперервність і ідеальний, але з навантаженням, ви побачите, що та зовсім інше.
Рекомендую замінити їх все, і також переробити зварні шви на роз'єм на гребінь.

Я рекомендую цю роботу на користувачів ДУЖЕ розбираюся в зварюванні, і що ми принаймні знаємо, як ви голову реле.

Я міг би перевірити ебу на столі для зручності їжі на столі, імітуючи навантаження для того, щоб полагодити його до повернення на допомогу.
Для цієї частини краще не надаємо схеми підключення, і дуже делікатний, і я дозволив собі зайти, тому що я робіт в електроніці та ремонт, який я роблю кожен день.

На закінчення буває, що з часом контакти латунь в інтер'єрі ви споживаєте і як і у всіх реле згорає в контакті.
Звідси і брак централізованого parzilalmente працює, ви почуєте клацання реле але нічого не відбувається.

Цей дефект, як описано в деталях відбувається по 2 причинам, реле несправний, достатньо одного, або якийсь привід не працює, що блокує всі.

Я хотів би поділитися цим досвідом для тих, хто розуміє подібний дефект і можете вирішити без гордона витрати, не втратити голову.

У мене це зайняло близько 2 годин для того, щоб відобразити всі дроти, тому що я перевірив, також безперервність.
Звичайно, якби була схема, я б додав набагато менше, але бачив, що це було би втрачений час я обрав шлях з з я стикаюся завжди.

щоб перевірити блок комфорту і реле у мене пішло близько години.

Ви також можете обійти захист, поглинання і сигнал цифрового моделювання з 2,5 v. я Не перевірив, якби pmw, хоча.

Якщо може бути комусь корисним....

З повагою до всіх.