Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 21

Обговорення: rev limiter edc17cp04

Перегляду "Гібрид"

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74

rev limiter edc17cp04

Доброго ранку всім, я зважився нещодавно на ecu, мені б хотілося спробувати rev межа на BMW 1-series 120d, який монтує edc17cp04 чи можете ви дати мені кілька порад? Я читав кілька дискусій, але навіть якщо їх, їх, здається, легко, коли вони в 2d з-за драйверів, я не можу бачити обертів двигуна... в тому сенсі, що в 2 рази виявлено кривий наслідувач вважаю рампи, але, будучи з-за драйверів, я не бачу навколо, як я можу це зробити ? можете слідувати крок за кроком, до реалізації ? заздалегідь спасибі всім

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Привіт!!!для того, щоб перше, що ви повинні розмістити крайності свій ЕБУ,в іншому разі важко для тих, хто хоче протягнути руку,але потім я прочитала ваш пост на іншого обговорення, і я можу сказати, що розгляд на edc15 для класики popkorn повністю відрізняється від вашого ECU, тому будьте обережні, як ви рухаєтеся.що стосується обертів, на edc15 їх спочатку знайти карту lim.пара,і відображаються в правому верхньому куті, в конкретному випадку місця в 5200.

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    У edc17 обороти йдуть конвертація з коефіцієнтом перетворення, для цього ви не бачите ясно, як в edc15-16..
    Крім того, що ecu не приносить, тільки lim пара, але різні..
    І я сумніваюся, що метод відрізка осі обертання працює правильно..
    Було б спробувати..
    У випадку з lim пара, не шипіла, ви можете спробувати встановити rev limiter від driver wish..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    А поки, велике спасибі за відповіді... я заявляю, що я не знаю про фактори перетворення, де я можу знайти таблиці, якщо існують? Дивляться зараз на edc 17, що я в розпорядженні, як морська свинка, якщо місці файл, хто може їздити в реалізації ? Файл необхідно розмістити в спеціальному розділі, тут так не добре?
    Спасибі вам велике за підтримку

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Перевір в базі даних, що ваш файл вже не присутня, якщо немає навантажень, їх і прикріпіть посилання в tread..
    Якщо ви просто розмістите посилання на файл тут..
    Для факторів перетворення їх в damos для winols..
    Для інших я можу спокійно допомогти..погода дозволяє..

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    Велике спасибі, дійсно манро для підтримки; я перевірив у базі даних не було.
    http://www.professionalchiptuning.ne...tml#post127583 це і посилання ; я тільки що завантажив файл орі я сподіваюся, що зробив усе добре і в перший раз, коли я завантажити файл на форумі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    як тільки ви відкриваєте карту протягом обмежувач крутного моменту, і я йду в 2d; проведіть пальцем вліво, я вважаю, панеттоне та пандус, який надсилається на адресу 05822E але я не коефіцієнти перетворення не розумію, повороти і те, як ти казав, повинен мати й інші обмежувачі, які не знаю
    Заздалегідь спасибі

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    хлопці, не кидайте мене коли у вас є час, звичайно....

Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    не я тебе кинув, тихо...
    тоді в 058044 в осі першого lim крутного моменту та зміни, як в направляючих, пов'язані з edc15..
    вісь закінчується в 058068 де подивитися написав 9000 насправді, потрібно розділити значення x2 таким чином,
    побачити, rpm ясно..а потім встановити вісь на останні 2 breackpoint на значення
    де ви хочете rev..за логікою ти повинен піти і зняти повністю дизельне паливо в останній брейк-пойнт dell
    lim пара.. і 16x1
    інший осі lim пара і відповідний обмежувач знайдеш у 0580AA і lim пара починає 0580D4 і 21x1..
    ще ти знайдеш у 058232(осі) і 05825c lim пара 21x1..
    є ще безліч інших, spri, щоб файл в будь-якому випадку спробуйте встановити правильно ці 3 тоді ми бачимо, що відбувається..
    дайте мені знати..
    Мотоцикліст, не створює черг, навіть в машині...
    у automoblista створює черги, навіть в русі...

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Jun 2016
    Повідомлення
    74
    Велике спасибі за роз'яснення, для мене важливо... тоді я прийшов на перше вр 7800, що я збільшується до 8000, як каже керівництво, edc15, 4000rpm, якщо не помиляюся ;
    потім я пішов у вр наступного, що був 8400 і я приніс його в 8010 потім я пішов в табличній і від 4000 обертів і потім я приніс всі значення на 0....ви були дуже ясно, але я не упевнений, що зробив добре, я відправлю файл rev-limiter мені можеш виправити?( або зробив те ж саме для всіх 3-х елементів керування, які ви мені показали).
    Ще раз спасибі

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •