Результати 1-6 з 6

Обговорення: вивчення fap off edc16c39

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106

вивчення fap off edc16c39

я вивчаю цю карту, а на лінії, що випливає з назви каже, що у fap off, але мені це не здається
    для цих ecu треба за інфо знайти і змінити цю рядок 00 00 01 00 00 00 28 44 00 00 43 1C 00 00 43 1 але я не впевнений, підкоригуйте, якщо я помиляюся, я хотів би знати, якщо моя інформація невірна, або ви назва цієї картки, що ви тут выпендриваетесь тоді для egr просто підняти вартість газу reitrodotti на 1200, так, що не відкрити? вибачте за всі ці питання, але я починаю зараз, і мені не терпиться дізнатися, хахаха
    File Allegati Файл Вкладення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    опв забув і тип ecu в 138_889-альфа 159 1900jtdm 16v 150cv

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав tac89 Visualizza Messaggio
    опв забув і тип ecu в 138_889-альфа 159 1900jtdm 16v 150cv
    Якщо це вже обговорювалося тисячу разів на цьому. Це євро-4 просто комутатор, екіпірування і засмічення та гра зроблена, протестована і працює. Ви видалити якщо ж ви хочете star тихий P1205 і P2453, які можуть вискочити через деякий час.
    Використовуйте тільки шматок рядка, щоб знайти

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Спасибі errecinque ти великий я знаю, Що ти будеш siciramrnte говорив, будучи uns блок управління використовується дуже багато, але не riescoancora, щоб побачити вкладення, для того, щоб почати добре вчитися з Інфо на форумі.... Спасибі за всі голосувати, Що ти допоміг мені...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав tac89 Visualizza Messaggio
    Спасибі errecinque ти великий я знаю, Що ти будеш siciramrnte говорив, будучи uns блок управління використовується дуже багато, але не riescoancora, щоб побачити вкладення, для того, щоб почати добре вчитися з Інфо на форумі.... Спасибі за всі голосувати, Що ти допоміг мені...
    Ах ясно рядку якщо написати так як ти сказав, треба шукати у режимі 8 біт. Я рекомендую використовувати winols

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Ще раз спасибі... я відкрив ще один пост на edc15, Де ви вже допомогли мені, щоб uns карту, Яка, чесно кажучи, я не помітив великих відмінностей від орі, але я думаю, Що, закривши egr отримую qualkosina більше, але я не можу закрити його, так що я цікаво, якщо я міг кинути окко, як тільки ти 2mins

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •