Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15

Обговорення: megane не заводиться

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123

megane не заводиться

хлопці, у мене є megane 2003 року 1.5 dci двигун-k9k, що не намагаюся запустити не робить ніяких ознак і я навіть не можу увійти в діагностику на блоці управління двигуном, так що я думаю, що це проблема харчування ебу запобіжники на батареї хороші, і залишається вентилятор включений, від чого може залежати?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    і було зроблено, коли програмування на ecu?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    106
    Картина висвітлює? Починає перевіряти живлення від батареї і приходьте.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    немає ніякого програмування сьогодні вранці машина не включається більше, в той час як раніше все було ок, картина висвітлює нормально, але я не можу увійти в діагностику на ебу двигуна, як якщо б він був вимкнений перевірте запобіжники на позитивний батарею і все ок, і два запобіжники від 5А мотора і ебу і все в порядку в схемах приносить мені реле управління двигуном або включення первинного, що знаходиться в салоні автомобіля, і колір жовтий мені сумнівно, що це причина, а не живлення ппкп і можна?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    здрастуйте, йосип слухай, але до роз'єму obd приходять 12В??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    ви також, тому що, якщо мені діагноз, що я знаю на гальмівна система abs мені приходить в блок управління, спокійно і тоді діагноз висвітлює так що я думаю, бог

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    точки харчування 2 G2 і H2 зараз не пам'ятаю, якщо повинні бути подані всі 2 чи ні.

перечитуючи, ти сказав, що вентилятор залишається включеним, так мало життя в ecu ce ще....може бути, ви і тільки безлад, megane дивні.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    ну тоді шанси є на мою думку :

1. як ти сказав, може не вистачає живлення на ECU двигуна.
    2. ecu пішла!
    3. перевірте, якщо приходить напруга з ебу.

для діагностики достатньо К-лінії в разі, якщо ви можете подати на стенд і підключіть адаптер 3-контактний, щоб побачити, якщо ви підключаєтесь, і трохи спартанський, але і спроба.

я запитав, а з сьогодні на завтра?....і скільки разів... .

У будь-якому випадку, якщо діагноз висвітлює 12v є.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    привіт MustangGT харчування на obd є, а тому, що мені зробити діагностику на всі інші системи, крім як на ебу, на жаль, у мене немає можливості годувати ecu до школи. і для того, щоб вентилятор залишається включеним завжди, навіть з вимкненим запалюванням без ключа, не вимикається, поки ви не відключите кабель вентилятора або батареї і правда megane, трохи дивні, але це і в перший раз, щось подібне, якщо не буде вистачати харчування на ecu, що я повинен перевірити? я поясню, де проходить харчування приходить з ебу(запобіжники, реле), тому що я перевірив і запобіжник на 5А, і це нормально для реле управління двигуном дані я взяв з autodaxxxx

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Aug 2016
    Повідомлення
    207
    факт, що я не можу розмістити схему терморегулятори ecu, тому що я не міг бачити його тут, з-за того, що ви зареєстровані, як новачок.

З пошуку в інтернеті ви повинні знайти його легко.

як я пояснив, що ecu з 2 точками харчування....але я не пам'ятаю, якщо годують все і 2 з того ж запобіжника.

той факт, що якщо вентилятор-то означає, що в частині харчування, недолік, мабуть, sprogrammata......але я не можу тобі дати впевненості і складно тут.

Варто контролер на роз'ємі ecu, якщо в точках G2 і H2, якщо є 12 вольт.

Якщо і так, і все інше ок, треба спробувати перепрограмувати.

Це не перший раз, коли я перебуваю з ecu з e2p пошкоджені або flash, які втрачають програмування.

Причини можуть бути різні, я не хочу заглиблюватися надто в іншому випадку ви створюєте плутанину.

Я scodificata тільки один з тих, і з **** дуже туго саме тому, що вони машини, деталі, електроніка, нестабільною і дуже ніжна.

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •