Результати 1-8 з 8

Обговорення: Опалення smart

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123

Опалення smart

Хлопці, у мене смарт 451, і повітря виходить тільки зі скла, переднього для відтаювання не виходить з ладу, і мені воздухоприемники передні, думаючи, що це дефлектор зняти і підключити на стенді я їду і працює, повертаючи ручку на приладовій панелі і підключивши тестер, я зрозумів, що протягом декількох секунд, є 12в, які служать для приводу dell привід, після ні, і падає близько 1в, якщо вимкнути і знову включити картину повертаються 12в на кілька секунд, від чого це може залежати, по-вашому?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Ви робили діагностику? Якщо ти на авто l привід встановлений тільки безкоштовний самокат працює?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    ви тільки що ccent запалювання і повернути ручку приводу повертає, якщо я почекаю ще трохи, не повертаючи більше або краще повертає ривками quess, що не є 12в і не може провернути двигун в приводі

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Травень 2013
    Болга
    Населення
    Повідомлення
    329
    мотор прогріється?
    може бути загартовані в рух,

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di giuseppe89
    Дата Реєстрації
    Oct 2015
    Болга
    Неаполь
    Повідомлення
    494
    Але коли ви говорите, що йдете в кадри, ти намагаєшся в свою штаб-квартиру? Або зовнішній механізм? Ти перевірив лопаті, які приводяться в рух від електродвигуна, якщо він рухається вільно? Потрібно зробити кілька спроб,і те, що в певний момент тебе не більше 12в може також залежати від того, що виявлена помилка(яким би він не був), а потім відключається живлення

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    Спробуйте зробити адаптацію з діагнозом , безумовно, є проблема кінцевий вимикач

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    123
    Докази того, що я зробив:
    1)Привід відключений від автомобіля і підключений на лавці на 12в все працює справно працює.
    2), підключеного в автомобілі протягом перших секунд крутиться потім зупиняється і йде в знімки, щоб потім зупинитися .
    3)розібрав я привід зняв оладки внутрішніх і підключений тільки мотор внутрішнього приводу all sullavettura протягом перших секунд ОК, потім йде ривками
    4), переміщаючи совок з руками і кріплення d повітря змінюється

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Лис 2015
    Болга
    Рим
    Повідомлення
    89
    Роби, як я кажу , потрібно адаптувати кінцеві вимикачі самокатів я роблю їх з texa перейти на опалення/клімат і знаходитеся.процедура

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •