Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 28

Обговорення: Mjd8f2 файл 2049kb або 2048 кб

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909

Mjd8f2 файл 2049kb або 2048 кб

Добрий ранок я розповім вам, мої проблеми і сумніви. У мене є Панда 2011 року в старому кузові, але вже з 8f2.бачив, що вже був підключений, знаючи, читання, віртуальна Я скачав файл бази даних http://www.professionalchiptuning.ne...6&d=1345707541, що є 2049kb. З півня, я читав у віртуальній і мене повертає файл з 2048kb. Тепер припустимо, що файл бази даних був ліжко з kess (я теж), що має можливість розділяти файл на мікро-і спалах, що я повинен робити? Тобто якщо я хочу писати з галло-ок, редагую файл безпосередньо з 2048 і пишу, я думаю, в той час як з kess, як ви пишете? Я повинен розділити і потім зібрати, щоб написати, або я можу написати навіть тільки flash, не торкаючись мікро ?Дякую

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Ах, і тоді я питаю тебе, бачив, що я не написав це.... Найкраще в лінії can або K-line?

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Реєстрації
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Повідомлення
    1,825
    я не думаю, що панда ти в can, я читав, дійсно (не virtual) з kess, і я зробив, і до лінії, і файл з 2048kb, моя вам порада, прочитати реально, тобто роби те, що повинен зробити, і повторити, працюючи в файл безпосередньо.
    уго ---- президент A.E.P.

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    В. файл форсунок прочитав в can (тільки в цьому випадку у вас є інструмент, доступний) , але тоді я не зробив ecu id мені помилку hw, і на виході я вибирав авто 6f3....бохо

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    файл-це 2048, якщо cemtralina не спілкується з can, потрібно farlaùin kline tranquillamwnte

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2015
    Повідомлення
    190
    Надаючи мови клейн або може бачив що ти вже відповів, точно дракон, я зробив punto evo з 8f2 читати з kess, і файл в 2048 KB...
    Якщо це перше, що читає/пише з kess буде просити натиснути зчеплення і запустити двигун до завершення читання/запису з півня, я не знаю, чому я ніколи не пробував.

Banned
    Дата Реєстрації
    Січень 2016
    Повідомлення
    99
    це правильно, потрібно перекодувати датчик на педалі зчеплення, півник, не оновлюється, не робить mj8

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Я зловив його, безумовно, гібридний ecu, тому що на кесс код двигуна не збігається з буклету, там під mjd8. Завтра поставлю більше даних, так що ви можете порекомендувати краще. Потім файл від 2049-це ліжко в jtag?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Я зловив його, безумовно, гібридний ecu, тому що на кесс код двигуна не збігається з буклету, там під mjd8. Завтра поставлю більше даних, так що ви можете порекомендувати краще. Потім файл від 2049-це ліжко в jtag?
    Ви Errecinque "Півень" повертає файл 2049Kb ліжко в jtag 8 кбайт eprom
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав cinqueturbo Visualizza Messaggio
    Ви Errecinque "Півень" повертає файл 2049Kb ліжко в jtag 8 кбайт eprom
    ми не були більше всередині....у чому сенс??? Як може бути, eprom, 8 кб, якщо спалах від 2048 кб? Поясни, будь ласка, краще, тому що мені потрібно зрозуміти. Наберіться терпіння

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •