Результати 1-4 з 4

Обговорення: Проблема dtc audi a3

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149

Проблема dtc audi a3

Добрий вечір всім... ви можете видалити dtc положення вихровий заслінки на audi a3 2000 tdi bkd edc 16? З самого початку, що мій двигун скоро і стрибає анке запобіжник vorrelato вентиляторів. Grz

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ти плутаєш Клапан Вимикання двигуна з Вихором??? наскільки я пам'ятаю, Двигун BKD не має Swirl..

якщо, як я думаю, я відкриває і очищає в основному все масло, що знаходиться в межах, я + я роблю одну невелику зміну, щоб злити масло
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Повідомлення
    276
    Citazione Спочатку Написав riox80 Visualizza Messaggio
    Добрий вечір всім... ви можете видалити dtc положення вихровий заслінки на audi a3 2000 tdi bkd edc 16? З самого початку, що мій двигун скоро і стрибає анке запобіжник vorrelato вентиляторів. Grz
    як говорить наш друг cinqueturbo, безумовно, ви хочете сказати, клапан вимикання.....пошти, файл-орі, я вирішив на гольф 5, успішно усуваючи dtc.....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Jul 2016
    Повідомлення
    228
    Citazione Спочатку Написав riox80 Visualizza Messaggio
    привіт, якщо ти говориш клапан виключення audi a3, у мене була така ж проблема, менше місяця тому .. я відключив роз'єм і видалення dtc і проблема вирішена ! насправді, щоб також чисто і я зробила тест, і тоді вона пішла до хорошого кінця

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •