Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 15
    НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    21

перепризначити Fiat Punto Sporting 1.9 JTD '03

Привіт всім,
    мені потрібно перепризначити Punto 1.9 JTD 8V, після кількох змін.
    читаючи fgtech-driver-list-car.pdf Точка має EDC 15C6/7, так що я припускаю дві моделі EDC 15C6 і EDC 15C7, ця Точка, який ебу є?
    Бачачи, файл можна Прошити, а потім до мене розрядки, редагувати і потім навантаження, все через ODB2, вірно?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Sep 2016
    Повідомлення
    204
    Ви точно не будете мати проблем з цим ecu, це хороший мотор зіставляється дуже сердиться

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав biandrea Visualizza Messaggio
    Привіт всім,
    мені потрібно перепризначити Punto 1.9 JTD 8V, після кількох змін.
    читаючи fgtech-driver-list-car.pdf Точка має EDC 15C6/7, так що я припускаю дві моделі EDC 15C6 і EDC 15C7, ця Точка, який ебу є?
    Бачачи, файл можна Прошити, а потім до мене розрядки, редагувати і потім навантаження, все через ODB2, вірно?
    Вид-питання було поставлене в іншій дискусії, з якої випливає мало досвіду роботи з цими інструментами, зі словом "редагувати " на увазі, що ти знаєш, що робити? Я не хотів би, що твої кілька змін, внесених в машину або в пекло.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Повинно бути, c7.......з hw і sw 955-961
    Розкажіть, зміни, внесені в автомобіль!

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    21
    Підходить і 16V turbo кондиціонером, литими дисками (найбільший), інжектор, 105л. з Lybra, схильний до СК більше, але ви повинні оцінити, і, безумовно, розрядка буде переглянути...
    150Cv я повинна їх побачити

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Небагато, що займаються загальною практикою як відповідь на турбо.......
    У будь-якому випадку ск є обов'язковим як для пониження температури або для підвищення продуктивності.ідеально підходить для розвантаження.150cv не є ні мало, ні багато,хороша карта,ви прикріплені

АКТИВНИЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di munro
    Дата Реєстрації
    Oct 2012
    Болга
    ЗЕМЛЯ
    Повідомлення
    1,207
    Із змінами, які ви навіть за 150cv з карта зроблена правильно.
    Ви повинні побачити, якщо маховик і зчеплення я згоден..

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    May 2015
    Повідомлення
    279
    Манро зчеплення точно не згоден!!
    Для маховика,якщо є з просоченням, є якась надія������

НОВАЧОК
    Дата Реєстрації
    Листоп. 2016
    Повідомлення
    21
    Citazione Спочатку Написав Errecinque Visualizza Messaggio
    Вид-питання було поставлене в іншій дискусії, з якої випливає мало досвіду роботи з цими інструментами, зі словом "редагувати " на увазі, що ти знаєш, що робити? Я не хотів би, що твої кілька змін, внесених в машину або в пекло.
    я не бачив ваш відповідь...
    так як подібний досвід у мене купити megasquirt на 75 TS, де я взяв комплект, для того щоб зібрати у відповідності з їх власними потребами, щоб мати як висновок уприскування і запалення послідовного керування варіатором, датчиком тиску, одна фаза, один лямбда-зонд і зробити відображення крок за кроком, обережно, щоб не підірвати його кожен раз.
    Якщо ви повинні зробити це зараз або у відруб, що з 30/40€ дають ебу і, можливо, частина cablaggioe потім підходить до двигуна карту вище, що я б зробив це раніше, і, можливо, менш божевільний...
    Citazione Спочатку Написав манро Visualizza Messaggio
    Із змінами, які ви навіть за 150cv з карта зроблена правильно.
    Ви повинні побачити, якщо маховик і зчеплення я згоден..
    муфта була вже встановлена раніше підкріплення, що насправді без змін було зчеплення, трохи сварливим, зараз необхідно, що в іншому випадку він горітиме (однодискове)
    160Cv?
    Добре, розраховуючи, що, як від'їзд на буклет 80Cv, це вже плюс

у мене є сумніви, карту, що мене вихлоп від блоку, щоб мати "клон", то як я можу обробити на комп'ютері, щоб потім покласти його назад покласти в ебу?
    Convertirsione файл і редагувати його за допомогою програмного забезпечення, щоб потім перетворити його назад готово, щоб покласти його назад в ебу?

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Errecinque
    Дата Реєстрації
    Mar 2014
    Повідомлення
    909
    Citazione Спочатку Написав biandrea Visualizza Messaggio

у мене є сумніви, карту, що мене вихлоп від блоку, щоб мати "клон", то як я можу обробити на комп'ютері, щоб потім покласти його назад покласти в ебу?
    Convertirsione файл і редагувати його за допомогою програмного забезпечення, щоб потім перетворити його назад готово, щоб покласти його назад в ебу?
    З того, що скачати карту? Яким інструментом володієте??

Сторінка 1 з 2 12 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •