Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати з 1 по 10 30

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di Gianpy80
    Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214

реконструкція файлів bfm ford fiesta 1.6 tdci

Привіт, хлопці, я повинен відродити edc16c34 (fomoco) ford fiesta 1.6 tdci 90 л. с., який заблокував наш колега намагається записати в послідовний. Я читав в bdm, але на цей тип ecu, ви можете витягти тільки повної резервної копії (flash + e2p) так що тепер у мене є файл бд правильно і резервного копіювання bdm, в якому спалах корупції. Хто мені руку, щоб створити файл резервної копії, правильно переписати? на думку вас, заблокувавши, ви можете бути зіпсовані навіть e2p? просто щоб бути безпечним, тому що машина клас я приблизно в 600 км
    код hw 0281011612
    sw 1037375124

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Ось файл BDM відновили..
    Це і сталося з якимось колегою, колего, що ви втратите варіантів тип обмін тип оснащення ФАП і черг ІННА форсунок..
    Двері та Lexia, що вирішуйте, безумовно,..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Зрозуміло, я теж іноді.. Спасибі, шановний, як завжди 😉👍

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Коли вирішите завантажити файл орі банк даних, буде корисно також і іншим..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    cinqueturbo файл, що ти виклав я бачив, що від 2090 але це повне копіювання або тільки флеш?

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    гаразд, здається, мені вдалося, просто скопіювати в файл і e2p, що я витягнув його з резервної копії я думаю, що e2p, якщо пошкоджений, тому що файл, який я витягнув, я була 4 кб, а зараз, що, коли я відкриваю впізнає мене сім'я ecu і мені доступ до окремих показання flash і e2p якщо я намагаюся прочитати останній мене файл розміром 8 кб. Власне кажучи, коли я писав резервне копіювання відновлений на e2p він дав мені про помилку перевірці. Якщо я намагаюся видалити іммо передавши флеш-файл з раз ви кажете, що я вирішую?

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав Gianpy80 Visualizza Messaggio
    cinqueturbo файл, що ти виклав я бачив, що від 2090 але це повне копіювання або тільки флеш?
    Citazione Спочатку Написав Gianpy80 Visualizza Messaggio
    гаразд, здається, мені вдалося, просто скопіювати в файл і e2p, що я витягнув його з резервної копії я думаю, що e2p, якщо пошкоджений, тому що файл, який я витягнув, я була 4 кб, а зараз, що, коли я відкриваю впізнає мене сім'я ecu і мені доступ до окремих показання flash і e2p якщо я намагаюся прочитати останній мене файл розміром 8 кб. Власне кажучи, коли я писав резервне копіювання відновлений на e2p він дав мені про помилку перевірці. Якщо я намагаюся видалити іммо передавши флеш-файл з раз ви кажете, що я вирішую?
    Зупини Все це, а стиснутий файл BDM??

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    Практично в першому пості я прикріпив файл winrar в якому я поклав читання obd, який зробив колега, перш ніж "зависнути" і файл повного резервного копіювання, що я витягнув, я В bdm і в якому, очевидно, частина спалаху була пошкоджена. Бути заблокований, bdm, я не визнавала сім'я, і це давало мені можливість зробити тільки читання і запис повного резервного копіювання. Так що я через інструмент bdm 100 я розділив резервного копіювання і витягнув файл e2p, що я вийшов з 4 kb , а потім я приєднався з файл, що ти виклав, ти заново створити файл резервної копії, і я написав. Під час написання частини флеш-йти до кінця, але частина e2p він дав мені помилку У перевірці. Тепер, коли я входжу в bdm, я відразу визнає сім'ї, і вона змушує мене робити показання окремо, насправді, якщо я читаю тільки flash мені правильний файл, я відкриваю спокійно, але якщо я читаю e2p мене витягує файли з 8kb повністю відрізняється від того, що я витяг я з резервної копії. Тому я вважаю, що якщо горі, так само, будучи на місці, як спалаху, машина буде видавати помилку іммобілайзера.

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Коли BDM не визнавала сім'я ecu ти, що ви обрали????
    Пост l-читання E2Prom з 8 кб, що і його точну величину

Дата Реєстрації
    Травень 2012
    Повідомлення
    214
    я вибрав bosch форд, але я вважаю, що це неправильно, тому що тепер мене визнає, як kia, peugeot.. З концерном PSA є все, щоб стати ідіотами.
    Я додаю файл, розміром 8 кб, що читаю зараз,
    File Allegati Файл Вкладення

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •