Добрий вечір всім, я хотів би знати, якщо хтось може дати мені пораду про те, як підключити датчик тиску турбо 4-бар на Ecu Marelli grande punto 1.3, 75 л. с., спасибі
Добрий вечір всім, я хотів би знати, якщо хтось може дати мені пораду про те, як підключити датчик тиску турбо 4-бар на Ecu Marelli grande punto 1.3, 75 л. с., спасибі
Cinqueturbo майстер marelli.
Сподіваюся, у своєму роді операції
Що тиск має досягти?
якщо тобі треба працювати, я повернуся до 3 бар не необхідно замінити
Майстер ти манро я тільки один, який і натрапив на деякі проблеми, він наполягав згодом і "вирішити"
потім перевірте, що роблю це для життя, і тому я особа не існує, що я залишаю роботу на півдорозі..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
я встановив 1449vk і я повинен працювати з 2.4-2.2, порадьте, що мені робити? дякую...це єдиний форум, де є справжній дух дружби, а там, де ховається кожен мінімальний питання
Як абсолютне тиск поговоримо про 3.2-3.4, вибач, якщо я погано пояснив,моя проблема в тому, що мій датчик оригінальний 2.5...
Ок..
тепер поясніть мені, що саме тобі потрібно?
вам не вистачає датчика?
як його застосовувати?
як перебудувати карті?
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
Датчик я не знаю, як застосувати і як вирівняти в карті...
прошу вибачення за затримку, датчик встановив, мені не вистачає тільки лінійного, додаю мою карту оригінальною, і вам спасибі