привіт, хлопці, після прочитання карті fiesta 1.4 68cv і видалений клапан EGR сьогодні потрапляє мені в машину з контрольна лампа двигуна горить і наступні
КОДИ ПОМИЛОК - P1412 - P0406-P0404.
перевірте, може дати мені допомогу? дякую
привіт, хлопці, після прочитання карті fiesta 1.4 68cv і видалений клапан EGR сьогодні потрапляє мені в машину з контрольна лампа двигуна горить і наступні
КОДИ ПОМИЛОК - P1412 - P0406-P0404.
перевірте, може дати мені допомогу? дякую
Якщо ви впевнені, що зробили виняток у належному порядку, клапан має в електричній частині маршруту..
тепер або замінити або зітріть DTC, що ви від діагнозу..
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
електричний запуск і добре, але я не можу полювати sti dtc cinquecentoturbo
а я думаю, що пдр один з небагатьох, який завжди допомагає, СПАСИБІ CINQUECENTOTURBO дійсно.
я захоплююся дуже differenxza інших....
Я сьогодні не зрозумів, що ви говорите???
або ви самі, що ви хочете дошкулити мені?
Повторюю, ти впевнений, що ви очистили належним чином клапан з файлу??
помилка:
P1412 клапан заблокований
P0406 положення клапана неправильно
P0404 полі не правильний вихід
у всіх трьох випадках
EGR заблокована,застрягла,електрична несправність,проводка,блок управління двигуна з ладу і т. д. і т. д.
тепер чого ти чекаєш від нас?
що вам видалити DTC?
що тебе перевіряє файл?
У будь-якому випадку, ви ПОВИННІ РОЗМІСТИТИ його, ПРИНАЙМНІ, ФАЙЛ ОРІ, і зроби ще краще завантажити мод якщо не упевнені,
тепер ти зрозумів, що тобі потрібно??
"єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."
тоді...
1) я не хочу роботу, щоб ніхто не.
2) я тільки що подякував, щоб бути завжди доступна, але я знаю, що читаєш те, що хочеш ти..
3) це форум, щоб спілкуватися і допомогти, якщо це можливо, вирішити проблеми.
4)я Не роблю, незважаючи на ніхто, тому що я просто попросив допомоги.
ці тільки 3 файли ori + mod1 і mod2
Ви прочитали усе правильно, перш ніж дати відповідь, і ви завантажите файл?
тобі не здається, що щось не так ?
я написав:
Якщо ви впевнені, що зробили виняток у належному порядку, клапан має в електричній частині маршруту..
тепер або замінити або зітріть DTC, що ви від діагнозу..
ти мені відповідаєш:
електричний запуск і добре, але я не можу полювати sti dtc cinquecentoturbo
я заперечив:
У будь-якому випадку, ви ПОВИННІ РОЗМІСТИТИ його, ПРИНАЙМНІ, ФАЙЛ ОРІ, і зроби ще краще завантажити мод якщо не упевнені,
Тоді ти мене зрозуміти?
якщо електрична частина і прикріплені "не знаю, як ви переконалися," значить, ти погано закрила EGR немає?
або я повинен сказати, Ок, ти прав, і поїхати в цю країну?
У будь-якому випадку після 6 пост я тобі кажу, що ти не закрив EGR, так правильно...
Дякую за оцінку 06DDB0-06DE3A
спасибі тобі за допомогу..
я не хочу, щоб він неправильно зрозумів, і більше нічого.
цікаво, тільки допомога..
ви і справді, я зробив як ти сказав але він і знову лампа!!!!