Відкриваю я танці тут: як назва я хотів би знати, якщо знаєте, якщо ви мапу hornet 2007, що пластмаса; l або як заздалегідь спасибі
Відкриваю я танці тут: як назва я хотів би знати, якщо знаєте, якщо ви мапу hornet 2007, що пластмаса; l або як заздалегідь спасибі
ні в кого немає карти, навіть золотих, щоб сказати спасибі!
насправді з модулем ви купуєте щось у цих moto x їй йти добре, є багато роботи треба зробити, але на двигун
я андрій слива в комплекті, фільтр bmc або k&n і powercommander тлярата, як ви повинні або широкосмуговий або з usb...
слива, я хочу уникнути, я не хочу шуміти, коли крок
якщо ви готові відокремити голову, можна мати багато, досить того, що у вас є хороша ручка з гнучкою ? отримайте так багато, просто з'єднувати різні повітроводи ті всмоктування фолів конвергентних просто округляти тіла farfallati , як правило, повітропровід є трохи більше? маленький, будьте уважні, щоб слідувати добре геометрію вів подальшого редагування кілька ви можете мати небажаних потрясінь і не зробити, протоки, дуже прозорі плівки всмоктуючий б відрив пограничного шару, випускні канали фолів різні завжди, як ви зробили ті, всмоктування, тільки те, що ви можете зробити їх плівок, cos? забруднення прилипають менше, ніж зараз passerei трохи про airbox але це висить, що вихлопні ви хочете використовувати, на стадії cammes nn змінювати їх так багато, nn, ви повинні працювати на трасі,якщо ви повинні це зробити, існують cammes з профілями і кросовер різні, але особисто я думаю, що у вашому випадку.
у мене cbr 600f 2011 року, що, врешті-решт ? одно hornet, і я поінформований про те, але, на жаль, перепризначити ecu оригінальний не пу? ще зробити
нехай буде перепризначити навіть якщо вам вдасться, ви отримаєте дуже мало, я sembrera не правда, але вже змінивши тільки зірочки ви отримуєте +.