Результати 1-5 з 5

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935

заміна боді страви, точки

У мене punto 1.2 8v 2004 року, eprom маршрут в боді і, отже, не можу відновити дані ключа і все інше, так що мені доведеться міняти весь комплект. Проблема в тому, що я не знайшов той, повністю сумісний з ****ll коду. Я взяв один під знесення, але на додаток до запуску двигуна, не працює нічого.

Я знайшов в інтернеті комплект дуже схожий, але змінюється абревіатура від body.

Мій має:
    iaw 5af p3 body 51735169

у той час як онлайн :
    iaw 5af p3 body 51735160

Ви випадково не знаєте, чи можна поміняти або там можуть бути проблеми??

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Здавалося б, стара модель, 51735160 не знаю, що тобі сказати..

час в за в мене змінилися деякі на 1,2 16v 99-2000, але я не зберіг коди..

я пам'ятаю, що я зрозумів, комплект від 03, та був з подвійний зонд і датчик вала в діапазонах, а моя ні..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    На жаль, я не всі ці інструменти, згадані вами, Леонардо, в першу чергу. Ці тіла з тим же номером я знайшов, але збирає зазвичай на 1.3 mj, і тоді я б не був упевнений, спрацював би, якщо б я встановив на цей бензин. У будь-якому випадку я купив комплект трохи вище на 150 євро доставка... сподіваюся, вийде.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    Моя модель з фарами, великий, і справді мав бути наступний шаблон, скажімо, після 2004 року. Я знайшов комплект моделі pre 2004 році, але не працював підсилювач керма і приладової панелі. На практиці ставив тільки на мотоциклі. З приводу коду body, ви праві. Продавець неправильно писати і перевіряти з фото схожий на мій, я повинен бути впевнений, функція в цій точці😜😜 завтра мають приїхати.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ (OF)
    Дата Реєстрації
    Jul 2012
    Повідомлення
    935
    спасибі від матвія по доступності для бронювання. А прийшов комплект, все працює, крім вирівнювання проксі-сервера, що я повинен робити з діагнозом.

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •