Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima
Результати 1-10 з 23

Перегляду "Гібрид"

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149

Побудувати obd жіночий для читання від школи.

Доброго ранку усім...ми співпрацюємо, щоб збудувати жіночий кабель для того щоб поліпшити комфорт в стійці, уникаючи кожен раз, щоб включити малі пін в ебу.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Сьогодні від шкідника я шпоном obd жіночий з всі дроти близько 30 см.

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Після підключення al gallo l, я привів, і я виявив, що маси на виході 4e5....і 12 вихід 16....k-line на 7......L line 15....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Тепер persupponiamo для того, щоб підключити mpps якого не може бути живлення від блоку живлення повинен шукати + входу, а також посилання swich для пульта...сьогодні є робота над...моя мета-це підготовка безпосередньо до оригінальний кабель, який монтується на блок управління. Зроблю перед найбільш поширеними колишній mjd6....

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ L'avatar di cinqueturbo
    Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Тому для того, щоб написати ці чотири рядки, ти послав чотири повідомлення?? мммм відмінно стане роман гідний бути прочитаним, як снодійне...

Я не зрозумів що ти хочеш зробити на MJD6??

ці читає з Послідовного порту, або в BDM, що центральний роз'єм OBD з читанням у школі???

може бути, ви знайшли гніздо великий ECU і використовуєш для підключення Pin-код більш швидко і в безпеці, коли ви читання в BDM..
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    І потім, що змінюється між читанням boot і те, що я хочу зробити я? Це те ж саме, насправді я хотів підготувати вже з роз'єм великий на ecu...потім я десять екю, щоб читати, але у мене немає машини...я міг би зробити більш зручним...

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Я могла б працювати в послідовний, але на лавці....думаєте, це неможливо? Може, і не отримати блокування на низьку напругу...натяк, так це тільки невелика припущення...

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав riox80 Visualizza Messaggio
    Я могла б працювати в послідовний, але на лавці....думаєте, це неможливо? Може, і не отримати блокування на низьку напругу...натяк, так це тільки невелика припущення...
    1-й мене не можна прочитати, як ти кажеш, з-за відсутності тіла.. ці не мають читання в Boot Mode
    2-й стабілізатор напруги залежить, ти, як продукти харчування, якщо акумулятор автомобіля та пішла ти, що ти робиш демонтуйте ЕБУ щоб прочитати в школі? Boo змінює батареї або атакує кабелі босів чи ні?
    3-й був Ебу, розібрали, не варто йти BDM так, що у вас також є Резервне копіювання??
    "єдине, що стоїть між вами і вашою метою є********* продовжує розповідати про те, чому ви не можете досягти його."

СЕРЕДНІЙ КОРИСТУВАЧ
    Дата Реєстрації
    Oct 2016
    Повідомлення
    149
    Тим не менш, коли він зробив це, і нам комфортно працювати...в кінці кінців для читання і завантаження ex з допомогою півня 54 виходять такі ж дроти, які я отримав...мені просто потрібно зрозуміти, якщо комутатор картини мені ріже k-line або що ще...сьогодні я розповім тобі

Дата Реєстрації
    Sep 2012
    Болга
    Чумацький Шлях
    Повідомлення
    Citazione Спочатку Написав riox80 Visualizza Messaggio
    Тим не менш, коли він зробив це, і нам комфортно працювати...в кінці кінців для читання і завантаження ex з допомогою півня 54 виходять такі ж дроти, які я отримав...мені просто потрібно зрозуміти, якщо комутатор картини мені ріже k-line або що ще...сьогодні я розповім тобі
    Зручно? Але якщо читання "псевдо" Послідовний триває 45-90 Хвилин??? Аааа ось під час читання тобі зручно!! ОК

Відкрий його, Як Мідія З Дімою і Schedini пружини туди 5 хвилин роботи завершені..

Сторінка 1 з 3 123 ОстаннєUltima

Теги для Цієї Дискусії

Запис

• Ти ви не можете створювати нові теми
  • Ти ви не можете надіслати відповіді
  • Ти ви не можете відправляти вкладення
  • Ти ви не можете редагувати свої повідомлення
  •